3 millióan tették kívánságlistára a Manor Lordsot

  • Írta: pandaril
  • 2024. április 22.
  • Érdekesség
Link másolása
Úgy fest, hogy rengetegen kíváncsiak az egyetlen fejlesztő keze munkáját dicsérő, középkori városépítős játékra, szerencséjükre már nem kell sokat várni a megjelenésig.

Még 2020-ban jelentette be a Hooded Horse a Manor Lords érkezését. A játék több szempontból is érdekesnek ígérkezik, egyrészt a középkori városok építésének lehetősége autentikus megoldásokkal és valós alapokkal rendelkezik, a harc helyett pedig sokkal inkább az urbanisztika és a könnyen kikapcsolódás van előtérben, persze, így is számíthatunk pár feszült pillanatra. Ja, és igen, egyetlen ember készítette.

Nem a Slavic Magic nevű fejlesztő az egyetlen, aki egyedül készített el egy népszerű, sőt emlékezetes játékot, és biztos, hogy nem is ő lesz az utolsó. Ettől függetlenül mindenképpen megsüvegelendő teljesítmény, hogy nemcsak elkészítette a játékot, hanem az is, hogy milyen népszerűségre tört a Manor Lords. A legfrissebb adatok szerint ugyanis már több mint 3 millióan tették a játékot kívánságlistára Steamen.

A PC Game Pass kínálatába bekerülő játék a GOG-on és az Epic Games Store-ban is elérhető lesz április 26-tól, amikor is megjelenik az 1.0-ás verzió.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...