Bejelentették a Thalassa: Edge of the Abysst

  • Írta: pandaril
  • 2024. április 23.
  • Bejelentés
Link másolása
A június elején érkező pszichológiai rejtélyben a víz mélyére merülhetünk, hogy kiderítsük előző hajónk elsüllyedésének körülményeit és legénységünk sorsát is.

Túlélőként visszatérni egy baleset vagy egy tragédia színhelyére sosem könnyű, ha pedig a helyszín mélyen a víz alatt van, akkor fizikai értelemben is kihívást jelent a kaland. A Thalassa: Edge of the Abyss főszereplője, Cam pont erre vállalkozik, hogy kideríthesse, mi történt hajójával, a Thalassával.

Dolgunkat megkönnyíti, hogy Cam nehézbúvár, így nem ismeretlen számára a víz alatti munka, viszont a trailer alapján belengetett számos feltörő így is feladja majd neki, és rajta keresztül nekünk is a leckét. Az, hogy mi történt a hajóval, talán nem is annyira fontos, hogy mint az, hogy mi történt a legénységünkkel.

A Thalassa: Edge of the Abyss egyelőre csak PC-re jelenik majd meg június 18-án, és nem tudni, hogy érkezik-e konzolokra, bár ha jól teljesít a Team 17 kiadásában érkező belső nézetű, pszichológiai kaland, akkor nem kizárt a portok érkezése.

1.
1.
crytek
Azta ez nagyon jó. Ment is a várólistámra
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...