Újra a Stellar Blade készítőié a főszerep

  • Írta: pandaril
  • 2024. április 23.
  • Videó
Link másolása
A Shift Up munkatársai már készítettek egy fejlesztői videót, amelynek most itt a folytatása. A pénteken megjelenő játékuk elkészítésének újabb kulisszatitkaira derül fény.

A PlayStation 5 áprilisi exkluzív címe, a Stellar Blade több szempontból is jelentős az alkotók számára. Saját bevallásuk szerint a Sony támogatása nélkül nem tudták volna elkészíteni a játékot, és ha mégis sikerült volna, a globális piac elérése nélkül nem is lett volna sikeres, mivel Dél-Koreában nincs igazán nagy hagyománya a játékkonzoloknak.

Kim Hyung-tae és csapata rengeteg inspirációt merített kedvenc játékaikból, de a pályatervezés terén az egyik legdominánsabb ihletforrás saját hazájuk volt. Erről, és a szörnyek, főleg a főellenségek tervezéséről is beszélnek a legújabb fejlesztői videóban.

A Stellar Blade április 26-án jelenik meg, kizárólag PlayStation 5-re.

3.
3.
Ganzer
#2: Az nem lenne rossz, mert ezért és a Demons Souls remake miatt nem éri meg nekem PS5-öt venni egyelőre.
2.
2.
Chdz
#1: A Sony gondolom átvette a fejlesztési költség egy részét, ha megkapják X időre a cuccot elsőként, nem kis summa lehetett. Simán jön ez majd PC-re is, 1-2 éven belül.
1.
1.
Doomsayer
Dél-Koreában nincs igazán nagy hagyománya a játékkonzoloknak, de azért kihozzák egy konzolra exkluzívan a cuccot. ... Azt hiszem ez az a játék és ez az a lépés, ahol most simán leharmadolták a bevételt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...