KARMA: The Dark World - a gondolataid sincsenek biztonságban

  • Írta: szlav
  • 2024. április 24.
  • Bejelentés
Link másolása
Kőkemény orwelli disztópiát tár elénk a KARMA: The Dark World. A Leviathan Corporation gondolatbizottsága látja, amit látunk, hallja, amit hallunk, ebből pedig egy zsigeri pszichológiai horrorjáték kerekedik.

Valószínűleg még George Orwell hátán is felállna a szőr, ha láthatná a kínai Pollard Studio pszichológiai horrorjátékát, a KARMA: The Dark Worldöt, melyet pár évvel ezelőtt már bejelentettek, most azonban vadiúj előzetessel kapott újabb löketet. A Wired Productions gyámsága alatt megjelenő, PC-re és konzolokra is bejelentett játék 1976-ban, egy olyan városban veszi fel a fonalat, amelyet teljes uralom alá vett a Leviathan Corporation gondolatbírósága. Mi egy úgynevezett Roam ügynököt alakítunk majd, akinek afféle titkos nyomozóként az a feladata, hogy elmerüljön mások elméjében, így felfedve a legsötétebb igazságokat.

A borzasztóan hangulatos trailerből már kitalálhattuk, hogy a "pszochilógiai horror" itt nem pusztán ijesztegetést takar. A játék látványvilágában vegyül a sötét pszichedélia és a végső autoriter disztópia, a feladataink megoldásához pedig nemcsak az árnyba borult várost, de a rendszer áldozatainak elméjét is alaposan át kell majd kutatnunk.

Megjelenési dátumot egyelőre nem kapott a KARMA: The Dark World, azt azonban már megerősítették a készítők, hogy a játék PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re is megjelenik majd.

2.
2.
crytek
Imádom ezeket.Várom szeretettel
1.
1.
Matt8888
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...