Az Assassin's Creed: Mirage fejlesztői beszéltek a játék jövőjéről

  • Írta: aronsz
  • 2024. április 24.
  • Hír
Link másolása
A kreatív és a művészeti igazgató osztotta meg a játék jövőjével kapcsolatos gondolatait, illetve a potencális folytatást lehetőségét. Nem voltak túl bőbeszédűek, de pár dolog azért kiderült.

Stephane Boudon, az Assassin’s Creed: Mirage kreatív igazgatója, valamint Jean-Luc Sala a művészeti igazgató egy Reddit AMA (ask-me-anything – kérdezz bármit) keretein belül beszéltek a játék jövőjéről – számolt be az Insider Gaming.

Annak ellenére, hogy nyilván rengeteg kérdést kaptak, nem voltak túl bőbeszédűek, azonban pár dolog így is kiderült. Elmondták, hogy egy önálló játéknak tervezték a Mirage-t, továbbra sincs tervben DLC, azonban már gondolkoznak rajta, hogy miképp lehetne tovább bővíteni a főszereplő, Basim történetét. A fejlesztők válaszai alapján úgy tűnik, hogy külön játékot már valószínűleg nem kap a karakter, viszont a következő címekben még feltűnhet.

Szintén elég sejtelmes válaszokat adtak arra, hogy a Ubisoft Bordeaux visszatér-e még a szériához, vagy más IP-kkel folytatja. Boudon válasza erre az volt, hogy “a sötétben dolgozunk, hogy a fényt szolgáljuk”, később azonban arról beszélt, hogy szeretnének nagyobb kreatív szabadságot, ami azt is jelentheti, hogy új karakterrel készülnek, de maradnak az Assassin’s Creed szériánál, de azt is, hogy teljesen más címek várhatók tőlük a jövőben.

Miközben a Ubisoft Bordeaux még folytatja a Mirage csiszolgatását, megérkeztek az első részletek a következő nagy AC-játékkal kapcsolatban. Ahogy arról korábban mi is beszámoltunk az Assassin’s Creed Hexe egy a megszokottól eltérő, sötét boszorkánytörténetet fog feldolgozni, várhatóan az eddigieknél lineárisabb módon.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...