Egy hónappal az Alone in the Dark megjelenése után leépítésekkel néz szembe a csapat

  • Írta: aronsz
  • 2024. április 25.
  • Gyászhír
Link másolása
A Pieces Interactive egy hónappal azután, hogy kiadta az Alone in the Darkot megválik, valószínüleg több munkavállalótól. A hírt egyelőre egy ember erősítette meg, azonban ő többes számban beszélt.

“Elbocsátanak. Majd írok jobb posztot is linkekkel, ha kicsit lenyugodtam, de addig is ahh. A szívem szakad meg magam és a kollégák miatt” – írta Helena Hansen az X-en, aki a játék minőségéért felelős elemző volt a projektben – számolt be az Insider Gaming.

A leépítés – amit egyelőre Helenán kívül más nem erősített meg, ő azonban többes számban beszélt posztjában – szinte pontosan egy hónappal az Alone in the Dark megjelenés után történik.

A Pieces Interactive egy svéd fejlesztőcsapat, aminek az Embracer Group a tulajdonosa, illetve csak volt, a héten korábban mi is beszámoltunk róla, hogy a közel egy évig tartó átszervezés végét követően a vállalat három felé oszlik. Az Embracer Group elég sok kritikát kapott az elmúlt időszakban, korábban a vállalat vezetője, Lars Wingefors elismerte, hogy hibázott, lehetett volna jobban is csinálni bizonyos dolgokat.

5.
5.
crytek
#2: Ilyen skatulyát akármelyik játékra rá lehet mondani...Gameplay alapján teljesen rendben van a game számomra.
De ha nem kell a többségnek hát nem. Nagyon remélem hogy a silent hill 2-öt is megöli a sok "szakértő" azt sírhatnak hogy nem lesz több abból se
4.
4.
Ganzer
#1: Ez maximum egy "oké" játék, nem mondom hogy rossz, el lehet vele lenni bár én kb 2 óra játék után félreraktam.
3.
3.
JinjeR
Meg is érdemlik! Alapjaiban véve egy Qrva jó játék lenne,de pont a lényeget b@szták el benne..
béna játékmenet meg a Ps3-as grafika...
2.
2.
Grabowsky30+
#1: Nagyon maximum közepes minőségű játék. Én egy óra után meguntam, nagyon sablonos a játékmenet! Zárva az ajtó, keresd meg a kulcsot, lőjél le 2 szörnyet megint egy zárt ajtó.... Kár érte, koppinthatták volna jobban is a zsánereket!
1.
1.
crytek
Sajnos akkor gyanús hogy az alone int the dark széria ennyi volt, és el lehet felejteni örökre :(

Remélem a Silent Hill nem fog így leszerepelni (mármint eladás ügyileg ,mert nekem tetszik ez az alone amit láttam a játékból)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...