Kitiltották, majd most visszaengedték a WWE 2K24 modderét a játékba

  • Írta: osan
  • 2024. április 28.
  • Érdekesség
Link másolása
A WWE-közösségben elhíresült moddert a hét elején kitiltották a játékból, arra hivatkozva, hogy megsértette a végfelhasználói szerződést, azonban az X népe miatt most visszaengedték, sőt pár alkotása, modja is visszatér.

A ’Status’ néven elhíresült moddert a hét elején kitiltották a WWE 2K24-játékból, arra hivatkozva, hogy megsértette a végfelhasználói szerződést. Azóta viszont X-en a modder rajongói egy #FreeStatus kampánnyal elérték, hogy a stúdió leüljön Status-szal tárgyalni, melynek végül az lett a kimenetele, hogy nemcsak visszaengedték a játékhoz, de pár alkotása, modja is visszatérhet.

A WWE-játékok fiókja Redditen ismertette a fejleményeket, miszerint hallgattak a felhasználókra, leültek tárgyalni a modderrel, és több stabilitási és minőségi probléma megvitatása után – a modokkal kapcsolatban - arra az egyezségre jutottak, hogy azonnali hatállyal feloldják Status kitiltását és együtt fognak dolgozni vele, hogy újból elhozzák az alkotó legnépszerűbb kiegészítőit.

Status pedig X-posztban jelentette be a tárgyalást, ő lényegre törőbben fogalmazott, mint a vállalat és meg is köszönte a felhasználóknak a sok támogatást, hogy „szabad lett.”

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...