Készül a Baldur’s Gate III világa a Stardew Valley-ban

  • Írta: osan
  • 2024. április 28.
  • Letöltés
Link másolása
Moddereknek hála egy, a Baldur’s Gate ihlette városka készül a Stardew Valley-ben, ahol akár a mindenki által imádott vámpírral is találkozhatunk, sőt randizhatunk is vele. A mod lassan fog elkészülni valószínűleg, hiszen csak pár amatőr dolgozik rajta.

Vitathatatlan, hogy hatalmas sikere van mind a Baldur’s Gate III-nak, mind a Stardew Valley-nak, így igazából csak idő kérdése volt, hogy a játékosközösség, pontosabban a modderközösség jóvoltából egy kollaborációt kapjunk.

Ugyan még bőven fejlesztés alatt áll, de pár képet már így is megnézhetünk a készülő modról, melyet XunHe1145 jelentett be, és melyen rajta kívül csak „egy kis csapat amatőr” dolgozik. A mod egy teljesen új, különálló területet fog tartalmazni ’Baldur városkája’ néven, 4 különböző épületstílust, 4 NPC-t (Astarion, Shadowheart, Gale és Halsin), illetve egy teljes románcopciót Astarionnal, és valószínűleg több, az előbb említett NPC-kkel.

Nem tudni, hogy mikor készül el a projekt, de XunHe1145 másik X-posztjában egy olyan csapattagot keresnek, aki majd segít a mod lefordításában. A Stardew Valley pedig nemrég kapta meg az 1.6-os frissítését, tele újdonságokkal.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...