Crashel a Manor Lords, de a fejlesztők szerint nem náluk van a hiba

  • Írta: aronsz
  • 2024. május 1.
  • Érdekesség
Link másolása
Múlt héten jelent meg a Manor Lords korai hozzáférés státuszban, a játék nemcsak népszerű, de úgy tűnik, hogy a technikai hibák is javarészt elkerülte. A fejlesztők szerint, ahol mégis baj van, ott a játékos a ludas.

A múlt héten mi is beszámoltunk róla, hogy a korai hozzáférésben megjelenő Manor Lords erős rajtot produkált. Pillanatok alatt elérte a 100 000 egyidejű játékost, végül 156 ezerrel zárta az első napot.

Azóta ez a szám tovább nőtt, már 173 ezer a rekord és ráadásul már az 1 millió eladott példányon is túl vannak a játék kiadója szerint (megint csak ki kell emelni, hogy ezek csak a steames számok, a játék elérhető Epic Store-ban is, valamint a Microsoft Store-on, ráadásul a PC Game Pass-ben).

Korai hozzáférés esetén bár megbocsátható, a játékosok általában nem nézik jó szemmel az instabil játékokat. Főleg egy olyan cím esetén, amit egyetlen ember fejlesztett – mint a Manor Lords – nem lennénk meglepődve, ha még lenne mit csiszolni.

Páran panaszkodnak is az X-en, azonban a játék hivatalos oldala egy ilyen kommentre reagálva azt írta, hogy a hiba nem náluk van. “Az összeomlások 99 százalékát régi driverek okozzák. És, amikor az emberek azt mondják, hogy ‘de én frissítettem a drivereket’ akkor megnézem az adatokat és látom, hogy ott vannak a régi driverek” – írják a posztban. Kitérnek egy másik hibára is, amit tapasztaltak, erről azonban azt mondják, hogy hamarosan érkezik a megoldás.

A kommenteket böngészve egyébként azt látjuk, hogy többen vannak az elégedett, mint a panaszkodó játékosok és a Steam-oldalán is összegyűlt már közel 22 ezer értékelés, amelyek főként “nagyon pozitívak”.

1.
1.
crytek
Hm eladási adat ,de jó látni... (de ugye csak a live service termel bevételt... muhahaha)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...