Túl a 100 millió eladott példányon a Monster Hunter franchise

Link másolása
A Capcom régóta futó szörnyvadász sorozata csatlakozott a kiadó másik nagy húzónevéhez, a Resident Evilhöz abban a tekintetben, hogy túllépte a 100 milliós eladási mérföldkövet.

Pár héttel a sorozat 20. születésnapja után a Capcom legutóbbi pénzügyi jelentése szerint a Monster Hunter mint franchise túlvan a 100 millió eladott példányon, ami egy hatalmas teljesítmény. A Capcom háza táján eddig csak a Resident Evil-sorozat büszkélkedhetett ilyen eredménnyel, a horror franchise egyes címeiből eddig összesen 157 millió fogyott.

A szörnyvadász sorozat két legutóbbi darabjából, a Monster Hunter World: Iceborne-ból 12,6, míg a Monster Hunter Rise: Sunbreakből 7,7 millió fogyott 2024. március 31-ig. Ezek a számok jól bizonyítják, hogy a sorozat népszerűsége töretlen, így nem csoda, hogy a Capcom is piedesztálra emeli az óriási fenevadak legyőzését.

A 2025-ben érkezik a Monster Hunter Wilds, amit a 2023-as The Game Awards-on mutattak be, és a sorozat hetedik fő epizódja lesz. Pontos megjelenési dátumot egyelőre még nem kapott, a tervek szerint PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re is megjelenik. 

4.
4.
crytek
#3: Capcom mindegyik címe ultimate pénzverde... Amiket bezártak azok rohadtul nem azok..
3.
3.
Zisten
#2: Lehet akkor most őket zárná be.
2.
2.
crytek
Bethesda helyett ezekkel jobban járt volna a ms
1.
1.
Zisten
Imádom a Sorozatot. Egyik nagy kedvencem.
Az összes PS részt letoltam, ami nálunk megjelent.
Éppen a Rise/Sunbreak platinázása van folyamatban.
Volt, hogy a PSP részeknél összejöttünk haverokkal egy balatoni nyaralóba, vagy szállodába csak azért, hogy együtt tolhassuk. <3

A korábbi Nintentdo részeket kihagytam.
Viszont csak emiatt vettem Switchet a MH:RISE miatt.(Sajnos az egy csalódás lett. Az a rész magába egy nulla, egy demo. Csak a Sunbreakkel lesz teljes mű.)
Bemelegítésnek megvettük előtte a MH: Generatiun Ultimate-et.
Szerintem az a legjobb rész mind küzül. Az 3 játék egyben! Istencsászár!
Mindenki kedvence lett, hogy a macskával is lehet menni vadászni.

UI: Megjelenésekhez: Egy hónap múlva végre jön a Monster Hunter Stories 1-2 PS4 konzolra is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...