Hírarchívum - 2024. május

Befektetőre talált a Relic Entertainment, újra független stúdióként működhet tovább

A Sega nagy leépítései miatt eladásra került a Relic Entertainment is, amely független csapatként folytathatja az útját. Az elmúlt hetek szörnyen nehezek voltak, de most támogatóra talált a stratégiai játékokra specializált stúdió.

Call of Duty: Black Ops 6 - befutott az első teaser

Nyisd ki a szemed, az igazság hazug! Egy furcsa, ARG-szerű weboldallal és egy annál is furcsább kézikamerás videófelvétellel vette kezdetét a Call of Duty: Black Ops 6 marketingkampánya.

The Witcher - így fest Liam Hemsworth Geralt szerepében

Henry Cavill kihátrált a Vaják negyedik és ötödik szezonjából, így Ríviai Geralt főszerepét Liam Hemsworth veszi át. Most először láthatjuk hivatalos forrásból az új ábrázatot öltő karaktert.

Nem eladó az Arrowhead, melynek új vezérigazgató állt az élére

Átalakul az Arrowhead Game Studios vezetősége, mostantól a Paradox egykori üzleti vezetője áll a fejlesztőcsapat élén. Szó esett arról is, hogy mit tartogat a PlayStation konzolexkluzívokat gyártó csapat jövője.

Friss klipeken a Star Wars: The Acolyte

Alig két hét múlva képernyőre kerül a legújabb élőszereplős Star Wars-sorozat, a The Acolyte. A Star Wars hivatalos YouTube-csatornájára pedig sorra szállingóznak a rövid teaserek és egyéb jelenetek.

HWSW: Viszlát HBO Max: mától csak Max van

Magyarországon is elindult az HBO Maxot leváltó, kétszer annyi tartalmat kínáló Max, amivel bármiféle fennakadás nélkül folytatható a streamelés a megszokott módon, az új applikáció letöltése után - írja a HWSW.

The Precinct - ilyen egy járőr napja Averno Cityben

A Fallen Tree Games alkotásában a nyolcvanas évek zsarufilmjeinek hangulata elevenedik meg. Mi egy rendőrjárőrt irányítunk felülnézetből, aki különféle bűncselekményeknek és szabálysértéseknek néz utána.

További részletek érkeztek a Valve hero shooteréről

A múlt héten kaptak szárnyra az első szóbeszédek a Valve új játékáról, a Deadlockról, amely egy Overwatch-szerű hero shooter lesz. Most még több konkrétum derült ki a jelenleg alfafázisban leledző 6v6-os küzdelmekre épülő TPS-ről.

Hunt: Showdown - megszűnik a PS4-es és Xbox One-os verzió támogatása

A Crytek kivonásos horror-lövöldéje augusztusban nagy frissítést kap: a grafikus motor a CryEngine 5.11-re vált, aminek következtében az előző generációs konzolokon leáll a játék támogatása.

Nagyot nőtt a Starfield játékosbázisa a májusi frissítés után

Hónapok mélyrepülése után úgy tűnik, magára talált a Bethesda szerepjátéka: a játékosok aktivitása jelentősen megnövekedett Xbox Series X/S-en, köszönhetően a legutóbbi masszív update-nek.