Hírarchívum - 2024. május

Már offline is játszhatunk a Nightingale-lel

Már a februárban indult korai hozzáférés óta könyörögtek a Nightingale elszánt rajongói az offline módért, amit utána kiemelt fontosságú célként kezelek a fejlesztők. A 0.3.0-s verzióval már elérhetővé vált a szóló móka.

Az eddigi legnehezebb küldetéssel bővült a Rise of the Ronin

Befutott a Rise of the Ronin legújabb frissítése, amely új küldetéseket és bónuszokat kínál, nem beszélve a számos életminőség-javításról és az egyéb új tartalmakról sem. Az igazi kihívást keresők is jól járnak.

RKGK / Rakugaki - már elérhető a futurisztikus platformer

A Wabisabi Games játékában egy olyan fiatal graffitist irányítunk, akit minden eszközzel igyekszik elnyomni a Mr. Buff és a zsarnok B Corp vállalat. Valah azonban nem adja fel, átszáguld a pályákon, hogy rendet tegyen.

Erősítené mobilos jelenlétét a PlayStation

A jelek szerint a Sony egy új platformon dolgozik, amely a free-to-play mobiljátékokra összpontosít - legalábbis a vállalat legújabb álláshirdetései erre utalnak. Kétségkívül ezen a területen van még hova fejlődniük a japánoknak.

Megérkezett Akuma a Street Fighter 6-ba

A Year 1 negyedik, s egyben utolsó DLC-harcosa már elérhető a Capcom verekedős játékában. A torzonborz figura saját Arcade Story-val, Combo Trials-szel és World Tour és Battle Hub eseménnyel is rendelkezik.

Befektetőre talált a Relic Entertainment, újra független stúdióként működhet tovább

A Sega nagy leépítései miatt eladásra került a Relic Entertainment is, amely független csapatként folytathatja az útját. Az elmúlt hetek szörnyen nehezek voltak, de most támogatóra talált a stratégiai játékokra specializált stúdió.

Call of Duty: Black Ops 6 - befutott az első teaser

Nyisd ki a szemed, az igazság hazug! Egy furcsa, ARG-szerű weboldallal és egy annál is furcsább kézikamerás videófelvétellel vette kezdetét a Call of Duty: Black Ops 6 marketingkampánya.

The Witcher - így fest Liam Hemsworth Geralt szerepében

Henry Cavill kihátrált a Vaják negyedik és ötödik szezonjából, így Ríviai Geralt főszerepét Liam Hemsworth veszi át. Most először láthatjuk hivatalos forrásból az új ábrázatot öltő karaktert.

Nem eladó az Arrowhead, melynek új vezérigazgató állt az élére

Átalakul az Arrowhead Game Studios vezetősége, mostantól a Paradox egykori üzleti vezetője áll a fejlesztőcsapat élén. Szó esett arról is, hogy mit tartogat a PlayStation konzolexkluzívokat gyártó csapat jövője.

Friss klipeken a Star Wars: The Acolyte

Alig két hét múlva képernyőre kerül a legújabb élőszereplős Star Wars-sorozat, a The Acolyte. A Star Wars hivatalos YouTube-csatornájára pedig sorra szállingóznak a rövid teaserek és egyéb jelenetek.