Battlefield 3 - kooperatív játékmód bejelentve

  • Írta: zoenn
  • 2011. június 6.
  • Hír
Link másolása
A DICE nem áll le a Battlefield 3-hoz kapcsolódó apró finomságok ismertetésével: itt is lesz a Call of Duty Elite-hez hasonló beépített közösségi rendszer a játékhoz, ez a Battlelog névre hallgat, szinte minden olyan funkcióval bír, mely a riválisban is megtalálható. Emelett már biztos, hogy lesz co-op és TDM is!

A Battlelog névre hallgató beépülő kienssel lehetőségünk lesz a barátainkkal való kommunikációra, csapatokat hozhatunk létre, melyek további szakaszokra bonthatók, használhatjuk a voice-chatet is és természetesen bármikor meginvitálhatjuk cimboráinkat némi multizásra.

Az EA a minap bejelentette, hogy a Battlefield 3 már delejes kooperatív játékmóddal is fel lesz vértezve és azt, hogy nem hiányozhat a repertoárból a Team Deathmach elfoglaltság sem. Bár ez utóbbiak részletes demózását nem az E3-ra szánja a DICE, cserébe viszont bemutatkozik az Operation Metro térkép, és a kedves jelenlévők már ki is próbálhatják az idei expón, játszható többjátékos meccsek formájában.

A Battlelog emellett részletes statisztikát vezet rólunk és barátainkról, a társaink apró rezdüléseit is végigkövethetjük, s mindezt teljesen ingyen - nincs arról szó jelenleg, hogy az CoD Elite-hez hasonló havidíjas prémium tartalmak is erősítenék majd a felhozatalt a szokásos DLC-k mellett, ugye. A co-op már mindenképpen üdvözítő, vélhetőleg külön küldetésekben használhatjuk, de azt is jó néven vennénk, ha a kampányt is végigtolhatnánk barátainkkal vállvetve.

Hamarosan bővebb információk várhatóak, maradjatok velünk!

14.
14.
Mortis
Hát, igen. Ez a rohanás, hogy az egyik lekörözze a másikat, nagyon jót fog tenni mindkét játék minőségének. Persze a CoD-ban nem bízok, de ez a játék eddig is a kötelező listán volt s most aláhúztam kétszer. :D
13.
13.
p3ti
Remélem nem 1 lerövidített coop mod lesz mint a BFBC2ben az onslaught mode.. De minden esetre várós az egész game úgy ahogy van :)
12.
12.
KenyeresB
11.
11.
AnimeWarlord
Teccik ahogyan a cod és a bf próbálják egymást felülmúlni. De ennek köszönhetően ezt a háborút a játékosok nyerik majd meg x)
10.
10.
..::RoLiSoAp::..
#9: A Rush valami fenomenális játékmód volt. Imádtam. Ha épp nem SD zek majd az MW ben akk tolok pár rusht =D
9.
9.
Cuppak
Remélem Rush is visszatér , bár úgy hallottam visszatér :D .
8.
8.
Cuppak
7.
7.
KenyeresB
Na végre egy jóóó hír! BF3 coop. Azám. Ez a közösségi bohóckodás annyira nem vonz, főleg, hogy úgy látszik egymást akarják überelni a kiadók ilyen szolgáltatásokkal. Na mind1. A lényeg: COOP!!! Must have cím, semmi kétség. Addig már csak egy normális headsetet kellene beszereznem :)
4.
4.
Józsi_Doe
ha a codnál jobb lesz, akkor jó
3.
3.
mdr88
#2: ilyeneket ne mondj, hogy "az év FPS-e lesz", mert jön a sok CoD őrült és kezdődik a szájkarate :D
2.
2.
gucho
nagyon várom, az év FPS-e lesz
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...