MechWarrior Online - River Cityben voltál már?

  • Írta: fojesz
  • 2012. augusztus 26.
  • Videó
Link másolása
Bár még mindig nem tudjuk pontosan, mikor rajtol el a MechWarrior Online, a Piranha Games folyamatosan adagolja a tudni- és látnivalókat a meches MMO-ból. Most éppen River Cityt mutatta be, ennek apropóján pedig egy több mint háromperces videó is ütötte a markunkat.

Bár a videót kommentáló úriember valószínűleg fogadott a kollégáival, hogy ő tudja a legunalmasabban felmondani az előzetes szövegét, a lényeg úgysem ez: a trailerben bemutatkozik River City, a MechWarrior Online frissen leleplezett pályája, ahol a fejlesztők szerint a lopakodástól kezdve a távoli lövöldözésen át egészen a közelharcig mindenre lehetőségünk nyílik.

Az egykori metropolisz most üresen áll, egy folyó szeli ketté, a városrészeket pedig két híd köti össze: középen egy erődítmény fekszik, ezt lesz érdemes megtartani, ha uralni akarjuk a terepet.

4.
4.
Stack
Én nem nevezném unalmasnak a narrátort kicsit inkább olyan Fallout-os (War. War never changes.)esnek mondanám, némi utazási iroda beütéssel.
Nekem tetszett :o)
Kéne már.
A Tactics-ról van hír?
2.
2.
markoci555
lehet hogy egy helyszínt mutat be de akkor is kevés a harc a videóban, akkor már valami spectatorként is végig lehetett volna repkedni azt képeket csinálni
1.
1.
HerodPK
hát amennyire hangulatos 1-1 video a játék annyira szar...jo jo beta meg minden de nem látom át az egészet...gyakorlatilag van 1 join gomb és had szoljon .. graff még fullon se mondanám jobban 1 Dx 5 nél ha egyáltalán létezett olyan :)....a robotok nem rosszak 1 etlen pozitiv dolog az a hajtóművek hangja, ami hatja a kis játékszereket..
se tech tree vagy valami mibol mi jon vagy weapon sebzés...csak rovidités... SRR SRT bla bla... szinte mind1 mi van a gépen ... megszabott helyre tehetsz megszabott fegyvert..szoval meg az se lehet hogy csinalsz.. pl csak 1 ballistikus mechet:)...méz és bum bum .. m intha csak belépsz tolni 1 CS-t vagy akarmit.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...