Brit toplista: csak hatodik az új Rainbow Six

Link másolása
Annak ellenére, hogy a múlt héten két nagyobb cím is megjelent, a brit játékeladási toplista dobogós helyein továbbra is a korábbi címek tanyáznak. Meglepő módon csak a hatodik helyen nyitott a Rainbow Six: Siege.

Mozgalmas hét van mögöttünk, hiszen olyan címek jelentek meg, mint a Just Cause 3 vagy a várva-várt Rainbow Six: Siege. Épp ezért meglepő, hogy teljesen változatlan maradt a brit játékeladási toplista eleje, az első három helyen ugyanaz a három cím, azaz a FIFA 16, a Black Ops III és a Star Wars: Battlefront, tanyázik.

A Just Cause 3-nak sikerült megszereznie a negyedik helyet, azonban nagy meglepetésre a Rainbow Six: Siege mindössze a hatodik helyen nyitott, azaz még az egy hónapja megjelent Fallout 4 is beelőzte. A Ubisoft hosszú időre tervez a Siege-dzsel, így lesz még idejük azért behozni a lemaradást.

Az első tíz közé befért még a Telltale-féle Minecraft: Story Mode és a GTA V, valamint továbbra is jól fogy az előző héten is remekül teljesítő Uncharted: The Nathan Drake Collection.

  1. FIFA 16
  2. Call of Duty: Black Ops III
  3. Star Wars: Battlefron
  4. Just Cause 3
  5. Fallout 4
  6. Rainbow Six: Siege
  7. Minecraft: Story Mode
  8. Grand Theft Auto V
  9. Uncharted: The Nathan Drake Collection
  10. WWE 2K16
  11. Halo 5: Guardians
  12. Assassin's Creed: Syndicate
  13. LEGO Dimensions
  14. Rise of the Tomb Raider
  15. Disney Infinity 3.0
  16. Forza Motorsport 6
  17. Minecraft: Xbox Edition
  18. LEGO Jurassic World
  19. Just Dance 2016
  20. Need for Speed
12.
12.
Wolverine
#11: Az újítás és a fejlődés két különböző dolog, ugyan újítás az történt, de ez kb egy dlc szintű változás, ami fejlődésnek nem nevezhető, mert semmi lényegi változás nem történt az alapjátékban. A 14-ről 15-re váltásnál legalább új motort kapott a játék, bár hozzáteszem ettől sem lett drasztikusan élethűbb.
11.
11.
Caleon
#6: "a női csapatokat és hasonló mondvacsinált felesleges újításokat ne vegyük fejlődésnek"

Végülis igazad van, ha az újításokat nem vesszük figyelembe, valóban nincsen benne semmi újítás... Bersetubuh bodoh...
8.
8.
PaprikaJancsi
#7: Én megvettem mert az egyik kedvenc játékom, és sok finomhangolás volt benne. Női csapatok, fut draft, menedzser mód újítások. Új cselezések, gól örömök
7.
7.
Dízel
#6: Én a 14ről azért váltottam 15-re mert Pc-re ekkor jelent meg az újabb grafikus motor, ami nagyon megváltoztatta érdemben a játékot. a 16ot tényleg nem értem ki vette meg, semmi új nincs benne.
6.
6.
Wolverine
Szerintem az meglepőbb, hogy első a FIFA16...Egy olyan játékról beszélünk, ami a 15-höz képest kb semmit sem fejlődött (a női csapatokat és hasonló mondvacsinált felesleges újításokat ne vegyük fejlődésnek) és az emberek mégis képesek voltak halomszámra megvenni...
Az EA meg jót nevet a kb két hetes (és még lehet sokat is mondtam) fejlesztésnek megfelelő munkájával a sok birkán, aki képes ezért tízezreket kiadni...
Ez az igazi zseniális lehúzás, eladni egy játékot nulla fejlesztéssel, idei eladási toplista élén álló játékként eladni. Sebaj jövőre is megkapják ugyanezt, 17-es számozással.
Gratula EA...de még nagyobb "gratula" a vásárlóknak...
3.
3.
Galamb009
A béta alapján nem meglepő, messze túl van árazva.
2.
2.
DON GONDOCS
Hát végül is rainbow 6 :D
1.
1.
PaprikaJancsi
Egy ilyen játéknál ez elég aggasztó.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...