Frissítve: Még egy bétatesztet kap a Diablo IV

  • Írta: zoenn
  • 2023. április 21.
  • Pletyka
Link másolása
A Blizzard egy újabbat bétatesztet teasel a Diablo IV június 6-án esedékes rajtja előtt, legalábbis a stúdió legújabb Twitter-bejegyzéséből erre a következtetésre juthatunk. Talán már ma este bejelenthetik.

Minden jel arra utal, hogy a Diablo IV megjelenése előtt még egy bétatesztnek örülhetnek a rajongók, miután a Blizzard válaszolt az egyik játékos több játékidőre vonatkozó kívánságára: "Megoldható..." - ennyi volt a sejtelmes válasz.

Elég egyértelmű az utalás, azt azonban még nem tudjuk, hogy egy új nyílt bétáról van szó, vagy egy korai hozzáférésről. Ha előrendeled a Diablo IV-et, akkor már június 2-től elkezdhetünk játszani, vagy talán még korábban, tekintve, hogy az akció-RPG már elkészült.

Ma este, magyar idő szerint 20 órától a fejlesztők élő közvetítést tartanak, melyben szó lesz az endgame részleteiről és arról, hogy mi változott a legutóbbi béta óta. Talán az új próbalehetőségről is szó lesz.

Update! A Blizzard hivatalosan is bejelentette: május 12-től 14-ig visszatér a Diablo IV bétája. A kifejezetten a szerverek terhelésére kihegyezett próbakör a játék első fejezetét és a karaktereink első 20 szintjét teszi játszhatóvá. Sajnos az előző bétában készített karaktereink nem lesznek játszhatók, ahogy az újonnan készített hőseink sem maradnak majd meg a hivatalos rajtra.

4.
4.
hedzsooo
Jaja, kuldtek nekem is vmi meghivot emailben, hogy ugorjak be ismet hentelni a pokol bugyrainal. :)
3.
3.
xanatos0911
#2: Mert gondolom mas build stb. Max level is 20 lesz nem pedig 25, mint a marciusi betaban.
2.
2.
markoci555
12-13 pont szabadnapom, de bakker miért törlik az előző karaktereket...
1.
1.
Chdz
Ja, azt kap. Server Slam május 12-14, pár órát megint lehet benne bohóckodni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...