SGF 2023: Friss előzetesen a Persona 3 Reload és a Persona 5 Tactica

  • Írta: zoenn
  • 2023. július 4.
  • Videó
Link másolása
Az Anime Expo 2023-on mindkét közelgő Persona-játék új trailert kapott. Meghallgathatjuk, hogy milyen lett a Persona 3-remake angol szinkronja, illetve a Persona 5 Tactica karaktereivel is megismerkedhetünk.

Az Atlus még a nyár eleji Xbox Game Showcase-en leplezte le a nyílt titokként kezelt Persona 3 remake-jét, amely teljes új angol szinkront kapott, nyilván a vérbeli rajongók inkább maradnak az angol feliratnál és a japán szinkronnál, de azért megsüvegelendő a kiadó törekvése.

A Persona 3 Reload egyébként 2024 elején érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.

Ami pedig a felülnézetes taktikai stratégia-mellékágat illeti, ezúttal egy karakterbemutatóval készült a kiadó az Anime Expo 2023-ra, amely Jokerre, Morganára és az újonc Erinára koncentrál.

A Persona 5 Tactica esetében már pontosabb dátumunk van: az anyag 2023. november 17-én érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.

Mindkét Persona-játék a premier napján a Game Pass része lesz.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...