Ebben a pulcsiban azt is megérzed, ha a játékban gyomron szúrnak

  • Írta: szlav
  • 2023. július 15.
  • Hardver
Link másolása
...mert hát kinek ne lenne erre igénye, ugyebár? Az Assassin's Creed: Mirage hivatalos, licencelt haptikus pulóverét viselve kétszer is meggondolod majd, hogy melyik őrrel akasztod össze a bajszod.

Pandaril kollégánk bölcs szavaival élve: "A Sword Art Online is úgy járt, mint az 1984. Figyelmeztetésnek szánták, de kézikönyv lett belőle." Igen, egy pillanatra mi is azt hittük, hogy csak vicc, az Owo Gaming haptikus gamer felsője azonban nagyon is létezik és potom 500 dolláros áron a miénk is lehet. És hogy mit kapunk ennyi pénzért? Ütések, szúrt sebek, lövegékek (kimeneti sebbel!) és hasonló finomságok valósághű érzetét a testünkön. Ne mondjátok, hogy nem pontosan ez az, amire szükségetek van játék közben!

Az Assassin's Creed: Mirage-hoz mintázott, limitált kiadású felső mellé természetesen maga a játék is jár, ezt a hiánypótló hacukát azonban számos egyéb játékkal is használhatjuk majd. A hagyományos kiadásban már jelenleg is kapható pulcsiolyan játékokkal is működik, mint a Fortnite, PUBG, Valorant, CS:GO és Apex Legends, de most kapaszkodjatok meg: még a Rocket League, a League of Legends és a World of Tanks is támogatja ezt az őrültséget - itt láthatjátok a játékok listáját.

3.
3.
GAMEROD
Szerintem meg a való élet a legrealisztikusabb, aki egy párhuzamos mesterséges világban akar tevékenykedni annál komoly gondok vannak. 40 fok hőségben pedig biztos ideális.
2.
2.
markoci555
vr-ban azt mondom oké, de tp nézetű játékoknál, meg ilyeneknél, hogy csgo...
1.
1.
hedzsooo
Hmmmm.... pacemakereseknek lehet nem ajanlott, mar ha a mellkas kornyeken is ilyen elektrodak lapulnak benne... :D Egyebkent nem hulyeseg, marmint mindig lesz olyan aki barmit is megvesz. Nem lepodnek meg, ha 1 uj trend lenne szuletoben, lesznek + durvabb, teljes hacukak is a jovoben, ahogyan a VR-tech is fejlodik lassan de biztosan tovabb... :)))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...