Még ebben a hónapban befut a Kona II: Brume

  • Írta: zoenn
  • 2023. október 10.
  • Megjelenés
Link másolása
Észak-Kanada fagyos vidékén egy csendes bányászfalura titokzatos köd telepszik az 1970-es évek elején. Vajon honnan jött ez a fojtogató jelenség? Hová tűntek az emberek? Ilyen helyen még a túlélés is nehéz.

Burme-nak hivják azt a bizarr ködöt, amely elválaszt egy vidéki bányászfalut a csendes valóságtól és megbontja a természet egyensúlyát. De vajon honnan jött? A Kona II-ben ismét Carl Faubert nyomozót irányítjuk, aki ezúttal is jó mélyre merül a szürreális titkokba - ha már az első részt ép ésszel megúszta. Helyszínünk ezúttal Észak-Kanada havas tája, amit teljesen felfedezhetünk. Hamar rájövünk, hogy nem vagyunk egyedül.

Csapdába esett emberek után kutatunk, nyomokat keresünk fából készült kunyhókban, míg a távolabbi helyeket kutyaszánon közelíthetjük meg. A nyomozás mellett a túlélésre is fel kell készülnünk, mert Észak-Kanada földje nagyon veszélyes, hóviharoktól gyorsan kihűlhetünk, és a vadvilág is az életünkre törhet. Persze a nyugtalanító álmainkkal is szembe kell néznünk. Minden egyes lépessél, ahogy újabb leveleket és dokumentumokat kaparintunk meg, úgy teljesedik ki ez a gazdag és rémisztő mese.

A Parabole fejlesztő bejelentette, hogy a Kona II: Brume 2024. október 18-án fut be PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Nintendo Switchre. Ha érdekel a nyomozós felfedezés, némi fejtörővel megspékelve, érdemes észben tartanod a játékot.

1.
1.
Bauff
Nagyon várós, első része egyik kedvenc játékom, elképesztően jó az atmoszférája. Ahogy elnézem ez se lesz rosszabb
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...