Ubisoft: technikai hiba volt az Assassin's Creed-játékokban felugró hirdetésáradat

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. november 24.
  • Biznisz
Link másolása
Néhány játékos, miközben régebbi Assassin's Creed címekkel játszottak, találkoztak a Ubisoft Black Friday leárazásainak játékon belüli, zavaró reklámjaival. A stúdió szerint technikai hiba volt a sok in-game hirdetés.

A Ubisoft nem bízza a véletlenre a leárazásainak hirdetését: olyan Assassin's Creed-játékokat is elleptek a felugró reklámok, amik már régóta megjelentek a nagyközönség előtt. A gond csak az, hogy ezek a folyamatosan felugró Black Friday hirdetések zavarták a felhasználókat. Az interneten, pontosabban a Redditen lázongó internetezőkre a Ubisoft azzal reagált, hogy ezek az in-game reklámok csupán technikai problémáknak lehettek az eredményei. 

"Tudomásunkra jutott, hogy néhány játékos tegnap néhány régebbi Assassin's Creed cím lejátszása közben felugró reklámokkal találkozott." - mondta a Ubisoft szóvivője az IGN-nek. - "Ez egy technikai hiba eredménye volt, amit azonnal orvosoltunk, amint értesültünk a problémáról." Ezzel ellentétben a fejlesztő nem magyarázta el, hogyan történt a technikai hiba.

6.
6.
delphijos
#5: Én amúgy elég toleráns vagyok, ha egy ingyenes szolgáltatást használok, úgy vagyok vele hogy oké, legyen reklám. De amikor egy fizetős OS-ben, vagy egy játékban amit MEGVETTEM,ott is ez jön, az nálam is átlépi a toleranciaküszöböt.
5.
5.
Neo1989
"Remek üzleti modell" ha azt akarjátok elérni ,hogy még többen kalózkodjak le a szoftvereket. Ez egyébként már a Windows 11-nél is gond volt.

Ez a mentalitás vezettet odáig, hogy ma már a nettezők jó része ha nem akar megfulladni a reklámokban vagy adblocker vagy adblockeres böngészőt használ.
Innen is gratulálok.
4.
4.
delphijos
Hát, ha az “addig toljuk a reklámot a pofátokba amíg szóvá nem teszitek” technikai hiba…
3.
3.
Seraph
Azért ehhez pofa kell, így hazudni.
2.
2.
Nothing
1.
1.
Doomsayer
A Youtube-nak is visszasülni látszik ez a reklámblokkolós dolog (én speciel még a Chrome böngészőt is elhagytam) és a reklámos Netflix is visszazavarta a népet a torrentre... De ha a játékok alatt reklámok lesznek, akkor tuti mindenki

61Xf3IABq9L.jpg
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...