Az alkalmazottak negyedétől tervez megválni a Unity

  • Írta: osan
  • 2024. január 9.
  • Gyászhír
Link másolása
A tavalyi év mondhatni felettébb kellemetlen volt a cégnek, hiszen nemcsak egy hatalmas botrányt sikerült kiváltania a játékosok és fejlesztők között, de több alkalommal is el kellett bocsájtania alkalmazottjai egy részét. Az utóbbi történt most is.

Ki ne emlékezne a Unity sokak által „dicsért” döntésére, mely megrázta az egész szakmát és sikerült kiváltania egy ritkán látott összefogást a cég ellen. Azóta már természetesen többször is a fejlesztők és en bloc a játékosközösség bocsánatáért esedezett a cég, lemondott a vezérigazgató és sajnos rengeteg embert elküldtek a cégtől.

Az Insider Gaming szemfüles munkatársai most kiszúrták, hogy egy hétfőn kiadott hivatalos dokumentumban arról esik szó, hogy további 1800 főt, vagyis az alkalmazottak negyedét tervezik elküldeni a cégtől. A Reuters riportjából kiderül, hogy a Unity mostani vezérigazgatója, Jim Whitehurst ugyancsak tegnap küldte ki a memót, amiben ugyanez áll:

Csökkentjük azoknak a dolgoknak a számát, melyekkel foglalkozunk, hogy jobban tudjunk fókuszálni az alap bizniszmodellünkre és biztosítsuk a hosszútávú sikerünket, bevételeinket."

1.
1.
Extol
Valószínűleg azért, mert a Unity-nek befellegzett
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...