Megvan a The Mandalorian & Grogu és a Tron: Ares premierdátuma

  • Írta: szlav
  • 2024. április 6.
  • Cooltúra
Link másolása
A Disney napra pontos premierdátumot tűzött a két sci-fi filmre, plusz néhány animációs produkció megjelenési ideje is ismertté vált. A Mando-film premiere azért is fontos, mivel ez jelöli a Star Wars-franchise visszatérését a mozitermekbe.

A 2019-es Rise of Skywalker óta kizárólag a Disney+ ad táptalajt a hollywoodi Star Wars-produkcióknak. Ez a trend hamarosan megtörni látszik, hiszen már úton vannak a legújabb moziba készülő Csillagok háborúja-filmek, melyek közül a legelső a The Mandalorian & Grogu lesz. A film bizonyára egybefonja és lezárja az elmúlt évek Star Wars-sorozatainak szálait, erre azonban még várnunk kell egy keveset, a Disney bejelentése szerint ugyanis csak két év múlva, egész pontosan 2026. május 22-én lesz esedékes a mozipremier.

Erre mintegy félévvel ráelőz a Disney másik nagy sci-fi produkciója, a Tron: Ares. A Jared Leto nevével fémjelzett film 15 év kihagyás után, hozza vissza a gyöngyvászonra a szériát - a legutolsó rész ugyebár a Tron: Legacy volt. Egyelőre nem tiszta, hogy az új mozifilm visszahozza-e a korábbi szereplőgárda tagjait, rendezőnk (Joachim Ronning) és forgatókönyvírónk (Jesse Wigutow) azonban már van.

A fentiek mellett néhány animációs film dátumát is megerősítette a Disney. Ezek közül a legizgalmasabb talán a 2026. június 19-én moziba kerülő Toy Story 5, melyet egy hónappal később, 2026. július 10-én követ majd a Moana élőszereplős változata. Az utóbbi azért igazán időszerű, mivel a továbbra is animációs filmként készülő Moana 2 idén novemberben jelenik meg.

3.
3.
TrishtanAG
#2: A Mr.Nobody-t se hagyd ki, ami egy kifejezetten intelligens sci-fi.
2.
2.
manderel
#1: Harcosok klubja, Amerikai pszicho, Blade Runner, Rekviem egy álomért, Fegyvernepper
1.
1.
AbsurdShark
Melyik film volt sikeres, amelyben Jared Leto szerepelt?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...