Először nézhetünk bele a The Forever Winterbe

  • Írta: zoenn
  • 2024. május 2.
  • Videó
Link másolása
A háború pokol, a The Forever Winterben pedig különösképp. A Fun Dog Studios kooperatív elemekkel megspékelt taktikai túlélőhorrorja igazán elkeserítő jövőképet fest, mozgásban pedig nyomasztóbb.

Még februárban mutatkozott be a Fun Dog Studios kooperatív túlélőhorrorja, amelyben minden csatát keményen meg kell vívnunk, ugyanakkor minden egyes vereségből tanulni fogunk. Jutalmat kapunk, ha okosan küzdünk, hiszen a The Forever Winter egy olyan világban játszódik, ami kegyetlen, de egyben felejthetetlen is. Félelmetes és hatalmas harci gépekkel néznek szembe a megmaradt túlélők, a konfliktus úgy néz ki, soha nem ér véget.

Kis halak leszünk egy gigantikus apokalipszisben, ahol guberálnunk és harcolnunk kell ahhoz, hogy megérjük a holnapot. Az ellenségek szó szerint felénk tornyosulnak, még jobban sugallva ezzel a kiszolgáltatottságot. Minden robotnak megvan a saját célja és programja, koordinált csoportokban tevékenykednek, és intelligensen reagálnak tetteinkre. A csatatér, amit elhagyunk, soha nem lesz olyan, amikor visszatérünk.

A csapat most bemutatta az első gameplay előzetest, és ha a The Forever Winter sikeres lesz, akkor a PC-n kívül további platformokra is elhozzák majd. Bízzunk a legjobbakban!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...