Predator stílusú Warbond érkezik a Helldivers 2-be

Link másolása
Az őserdei hadviselés áll az új pack középpontjában, nemcsak új köpenyeket és kozmetikai elemeket kapunk, de egy új gépkarabély és egy háromcsövű sörétes is segít majd a demokrácia terjesztésében.

Újabb Warbonddal jelentkezett az Arrowhead csapata, ami sivatagos, sziklás terepek helyett egy sokkal élettel telibb környezetet villant a dzsungel formájában. Természetesen a menedzselt demokrácia ellenségei itt sem pihennek, így a Helldivereknek újabb eszközök majd a rendelkezésükre.

Az 1000 Super Creditért megvásárolható Viper Commandos Warbond a számos kozmetikai elem mellett két új fegyvert is hoz, fókuszban a közelharccal. A Liberator gépkarabély és a SG-22 Bushwhacker háromcsövű sörétes puska is azt a célt szolgálja, hogy a közeli ellenségeknek rontsuk el a napját, de kapunk dobókést is. Aki egy kicsit nagyobb védelmet szeretne, annak a PH-9 Predator és a PH-202 Twigsnapper mechruhák fognak tetszeni.

Az új Warbond egyben változást is jelent az ilyen tartalmak érkezését illetően. A játékosok visszajelzése alapján ugyanis túl sűrűn érkeznek az ilyen csomagok, és nem érződnek eléggé kidolgozottnak. Az Arrowhead a tervek szerint ezek után átáll a mennyiségről a minőségre. A Viper Commandos Warband június 13-án érkezik.

2.
2.
Daniel21
Ez szupi, de remélem nem ugyan ezt hozzák ki a Summer.Game.Fest -re is, mert akkor csalódott leszek.
1.
1.
hedzsooo
Oh, uj bolygo felszin, zsir
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...