Kiszivárgott a Star Wars: Outlaws egy korai trailere

  • Írta: pandaril
  • 2024. június 23.
  • Videó
Link másolása
A belső felhasználású előzetes még 2022-ből származik, de még a gyenge minőség ellenére is egyértelmű, hogy a fejlesztő Ubisoft Massive gyakorlatilag minden elemet sikeresen megőrzött a korai verzióból.

Mindig érdekes látni, hogy egy játék mennyit változik a fejlesztés folyamán, vagy akár csak az első bemutatóktól a megjelenésig. A Ubisoft egyszer már megégette magát a Watch Dogs első részével, ami közel sem nézett ki olyan jól, mint az első E3 prezentáción, de a The Division is hasonló cipőben járt. Most viszont egy másfajta videó került napvilágra a nyár végén megjelenő Star Wars: Outlawsról.

A X-re kikerült trailer még 2022-ből származik, és a fenti példáktól két pontban is eltér. Egyrészt eredetileg csak belső használatra szolgált, másrészt még nem a végleges játékot mutatja, hanem az akkor még Project Helix munkacímen futó alkotást. Bár a játék maga még nem jelent meg, az azért ebből a nem egészen egy perces videóból is látszik, hogy a Ubisoft Massive szinte minden, ebben felbukkanó elemet átültetett a Star Wars: Outlawsba.

Akár Mos Eisley-t, akár az űrcsatákat vagy a rohamosztagosok jelentette fenyegetést nézzük, gyakorlatilag az alapvető játékmeneti elemek már évek óta megvoltak a fejlesztők háza táján. Kíváncsian várjuk, hogy az augusztus 30-án PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X-re megjelenő Star Wars: Outlaws hogyan fogja implementálni a trailekben látottakat.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...