Mégis az idén jöhet a PlayStation 5 Pro

  • Írta: pandaril
  • 2024. július 19.
  • Pletyka
Link másolása
Az korábbi híreszteléseknek ellentmondott a felvetés, hogy mégsem 2024-ben dobják piacra az erősebb konzolt, most viszont Tom Henderson megerősítette, hogy bizony még az ünnepek előtt érkezik a Pro modell.

Az első hírek, miszerint az előző generációhoz hasonlóan a mostaniban is kiadna a Sony egy feltuningolt konzolt, vegyes fogadtatásnak örvendtek. Egyrészt sokan feleslegesnek tituláltak egy esetleges PlayStation 5 Pro-t, viszont a valósnak tűnő specifikációk láttán mások már egy reális, még ha nem is annyira combos modellt láttak benne. Fontos azonban megjegyezni, hogy a Sony még mindig nem közölt semmi hivatalosan a PlayStation 5 Pro-ról, még a létezését sem ismerte el.

Ennek fényében minden pro és kontra eszmefuttatás kissé parttalanná válik, és még az is megkérdőjeleződött, hogy ha valóban készül is egy ilyen modell, akkor az tényleg megjelenik-e az idén. Egyes találgatások szerint csak 2025-ben kaphatunk új modellt, ám Tom Henderson szerint ez téves információ. Elismeri, hogy a felvetés részben az ő kétértelmű tweetjének köszönhető, ám ismét leszögezte, hogy még az idén megjelenik a PlayStation 5.

Ezt arra alapozza, hogy még korábban hozzájutott hivatalos dokumentációkhoz, amelyek idei megjelenésről szóltak. Azt is hozzáteszi, hogy a PlayStation 5 Pro-t támogató szoftverek készítőinek július 30-ig van lehetőségük hitelesítésre benyújtani a programjukat, valamint minden szeptember 15. után megjelenő alkalmazásnak támogatnia kell a Pro modellt. Ez természetesen még mindig nem hivatalos információ, és megjelenési dátumot sem lehet ebből egyelőre leszűrni, de minden jel arra mutat Henderson szerint, hogy a korábban belengetett november végi dátum továbbra is valós. Ez ünnepi szezon miatt is nagyon valószínű, a kérdés már csak az, hogy mikor jelentik be hivatalosan is.

1.
1.
chris8800
hi. valszeg akkor jövőre lesz belőle vmi, h itt is elérhető legyen.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...