GC 2024: Sid Meier's Civilization VII - megvan az új narrátor

  • Írta: szlav
  • 2024. augusztus 22.
  • Hír
Link másolása
Ismét a Trónok harca stábjából válogatott a Firaxis csapata. Sean Bean után Gwendoline Christie kísér majd minket narrátorként, kommentálva a civilizációnk fejlődésének legfontosabb fordulópontjait.

A Civilization-játékokban kiemelt szerepet kap a narrátor, hiszen egyetlen bársonyos hang kísér bennünket végig az első töltőképernyőtől kezdve, a technológiai, politikai, vallási és társadalmi előrelépéseken át, egészen a győzelemig (vagy bukásig). A Civilization VI esetében a Trónok harca Ned Starkja, Sean Bean követte szóval a történéseket, a hetedik részben pedig Brienne of Tarth, azaz Gwendoline Christie veszi át a nemes szerepet.

A 2K és a Firaxis még egy felemelő hangulatú élőszereplős előzetest is összedobott, amelyben felfedték az új narrátor kilétét. Ha persze ennél kézzelfoghatóbb videóanyagra vágytok, akkor ajánljuk, hogy nézzétek meg a tegnapi Gameplay Showcase összefoglalóját!

A Sid Meier's Civilization VII 2025. február 11-én érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Nintendo Switchre.

Ez a hír a Gamescom-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...