Felújított konzolokat árul a Sony

Link másolása
Magától a gyártótól vásárolhatnak a tengerentúlon bevizsgált és felújított PlayStation 5-öt, kérdés még, hogy Európában mikorra várható egy ilyen kezdeményezés.

A PlayStation 5 Slim érkezése után, de még a PlayStation 5 Pro megjelenése előtt járunk, és ugyan utóbbi előrendelése már hetek óta él, még legalább egy hónap van hátra addig, amíg kézbe vehetjük (hogy aztán a TV mellé tegyük). Mi van akkor, ha valaki jelen generációs élményt akar, de kicsit olcsóbban? Alapból a használt piac a megoldás, de most ebbe váratlan szereplő szállt be.

Igazából annyira nem meglepő, hogy a Sony elkezdett használt, felújított PlayStation 5-ket forgalmazni. Az akció nagyon is kecsegtető, hisz az eredeti modellről van szó (CFI-1000 széria), annak minden tartozékával, amelyből lemezes és digitális verzió is elérhető. Előbbi 400, utóbbi 350 dollárba kerül, ingyenes szállítással. Az egyetlen bökkenő, hogy az ajánlat kizárólag az USA-ra vonatkozik, így ha valamilyen csoda folytán mégis tudnánk szerezni egyet, valószínűleg nem tudnánk azt használni.

Hogy a 12 hónapos gyártói garanciával megtámogatott ajánlat eléri-e valamikor az öreg kontinenst, egyelőre nem tudni, mindenesetre ezen az áron kifejezetten versenyképes lenne egy bevizsgált, és a gyártó által felújított használt konzol nálunk is (persze, nem számítva az adókat).

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...