A Quiet Place: The Road Ahead - élőszereplős kedvcsináló érkezett

Link másolása
Megkezdődött a visszaszámlálás, már csak 1 hét és megjelenik a Hang nélkül játék változata. Ezúttal egy rövid videóban próbálják meghozni az alkotók a kedvet, amiben a való élettel keveredik a játék világa.

A Stormind Games alkotásában a hangok fogják játszani az egyik fő szerepet, pontosabban, azok hiánya. A Hang nélkül története egy poszt-apokaliptikus világban játszódik, amiben a Földet hiperhallású idegenek támadják meg, megölve a lakosság nagy részét. Az életben maradtak egyetlen esélye a túlélésre, ha a lehető legkevesebb zajt keltik. Az új videó a nappaliba hozza el a félelmet és mutat pár játékbeli akciójelenetet is.

A játék a még mélyebb átélés kedvéért tartalmazni fog egy mikrofonfigyelő rendszert is, amivel a játékosok mikrofonját figyeli és az onnan érkező hangokat is észlelhetik majd a szörnyek. Feltételezhetően ez egy opcionális lehetőség lesz azoknak, akik nem némítják el a mikrofonjuk és ezáltal egy érdekesebb élményt szeretnének.

Már csak egy hetet kell várni, és kipróbálhatjuk a játék kihívásait, Az A Quiet Place: The Road Ahead 2024. október 17-én jelenik meg PC-re, PlayStation 5-re és Xbox Series X/S-re. 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...