Lássuk, milyen újdonságokkal vár a Farming Simulator 25!

  • Írta: szlav
  • 3 órája
  • Videó
Link másolása
Alig pár hét múlva megérkezik a népszerű mezőgazdasági szimulátor legújabb nagy kiadása, ami a fényes új külső mögött rengeteg tartalmi újdonságot is tartogat. Ezeket szedi csokorba a legfrissebb trailer.

Ha szívesen vezetnétek traktort, kombájnt és más nehézgépeket az aranyló búzamezőkön, de azért egy valódi John Deere-re nem feltétlenül szeretnétek beruházni, akkor még mindig a Farming Simulator részletgazdag szimulációjával jártok a legjobban. A nem hiába töretlenül népszerű széria november közepén kapja meg a 2025-ös új verzióját, és ahogy azt a legfrissebb kedvcsináló is szemléltetni, tartalomból és újdonságokból nem lesz hiány!

Kezdve azzal, hogy már a megjelenés napján három nagy helyszínnel érkezik a játék. Észak-Amerikában, Európában és Ázsiában is nekiállhatunk a gazdaéletnek, régiótól függően pedig új növényekkel, állatokkal is találkozhatunk majd. Ide tartoznak például a kecskék és a vízibivalyok, de szintén újdonság, hogy már fiatal, cseperedőfélben lévő (irtó cuki!) állatkölyköket is láthatunk a farmon. A termények közt már megtalálható lesz a rizs, spenót, illetve a borsó és babfélék is, melyek betakarításához különleges céleszközökre is szükségünk lesz. Az iparág 150 márkájának több mint 400 munkagépe áll majd a rendelkezésünkre, így a változó évszakok kihívásai sem állíthatnak elénk megoldhatatlan akadályt.

A Farming Simulator 25 november 12-én érkezik PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...