Orange Season - Stardew Valley, te vagy az?

  • Írta: szlav
  • 3 órája
  • Videó
Link másolása
A cozy életszimulátorok és különösen a Stardew Valley rajongói örülhetnek, ugyanis kedvenc játékuk kiköpött mása épp most jelent meg minden jelentős platformon. Beköszöntött a narancsszezon!

Emlékszünk az egy időben használt DOOM-klón, GTA-klón és ehhez hasonló kifejezésekre? Nos, távol álljon tőlünk, hogy egy játékot teljesen egy másik cím árnyékába szorítsunk pusztán azért, mert ihletett vett a legjobbaktól, ám az Orange Season launch trailere láttán kár lenne tagadni, hogy az Innerfire Studios gyakorlatilag megcsinálta a Stardew Valley nemhivatalos ikertestvérét. Nem hibáztatnánk benneteket akkor, ha csak egy-egy screenshotot vagy videósnittet látva nem tudnátok egyből megmondani a különbséget.

Persze egészen biztos, hogy az első látszat után felsejlenek az Orange Season karakteres sajátosságai és Orange Town és annak karakterei is önálló történetet mesélnek el, így aki kissé belefáradt a Stardew Valley-be, jó eséllyel örömét lelheti a frissen megjelent új cozy játékban. A kedvcsinálót mindenesetre itt hagyjuk:

Az Orange Season már elérhető PC-n, Xbox Series X/S-en, PlayStation 5-ön és Nintendo Switchen.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...