A Croc főhőse eredetileg nem krokodil lett volna

Az Argonaut Games legendás platformerének felújított változata még idén megjelenik, a készítők pedig érdekes infókat csepegtetnek a játékkal kapcsolatban, az egyik ezek közül Croc meg nem valósult sárkány alakja.

Látványos előzetesen a Wuchang: Fallen Feathers

Látványos előzetest kapott a Leenzee kínai történelmen alapuló dark fantasy akció-szerepjátéka, a "kínai Dark Soulsként" is ismert Wuchang: Fallen Feathers.

Wheel World - traileren a nyíltvilágú cangás kaland

Új nevet kapott az Annapurna Interactive égisze alatt készülő Ghost Bike. A Wheel World című nyíltvilágú biciklis játék elénk színekkel, rajzfilmes grafikával és rengeteg tartalommal kívánja szórakoztatni a nagyérdeműt.

Eternal Strands - friss előzetesen a Dragon Age atyjának új játéka

Friss előzeteset kapott a Yellow Brick Games közelgő játéka, az akció-fantasy Eternal Strands. Az új ízelítő a játékmenetbe nyújt betekintést, ami alapján egy akciódús címre számíthatunk.

Xboxra is megérkezett az Animal Well

Árnyék nélkül nincs fény, de néha fel kell fedeznünk az árnyak árnyékát ahhoz, hogy az árnyak közti árnyék árnyéka kitűnjön az árnyékok árnyékai közül. Árnyék. Mostantól Xboxon is!

Újabb előzetesen a Like a Dragon: Pirate Yakuza in Hawaii

Ismét megmutatta magát a Like a Dragon-sorozat közelgő része. A friss előzetesen közelebbről is szemügyre vehetjük az elvetemült kalózos epizód hajócsatáit.

Mouse: P.I. For Hire - Mickey egér bedurvul

Xbox-konzolokra is érkezik a Mouse: P.I. For Hire, ennek alkalmával pedig egy friss, másfélperces előzetest kapott a monokróm csoda. Úgy tűnik, a detektívünk nem az irodájában tölti majd a nyomozás nagyrészét.

A jövő héten érkezik az Alan Wake II: The Lake House

Kőkemény horrorra számíthatunk az Alan Wake II második sztori DLC-jében, ráadásul a megjelenés már a nyakunkon van. Egy friss előzetessel lepleződött le a The Lake House roppant közeli dátuma.

2027-ben jön az ArmA 4

Visszatér a taktikai FPS-ek királya, megjelenési dátumot kapott a Bohemia Interactive katonai szimulátora, az ArmA 4. A hírt egy koncerten osztotta meg a stúdió.

Már 20 millió példány fogyott az It Takes Two-ból

Röpke 3 év alatt több mint 20 millió példány lelt gazdára a Hazelight Studios kooperatív kalandjátékából, az It Takes Two-ból. A szép teljesítményt a stúdió közölte az X-en.

Friss traileren az Ambulance Life: A Paramedic Simulator

Rövid kedvcsináló érkezett az Aesir Interactive rohammentős-szimulátorához, az Ambulance Life: A Paramedic Simulator című játékhoz. Az ízelítő a megjelenési időablakot hozza nyilvánosságra.

Ezekkel bővül az XDefiant mostani szezonja

A második szezon már javában tart, ám a tartalmi frissítések még csak most érkeznek a játékba. A készítők egy külön videót is szenteltek a új, mától elérhető tartalmaknak.

Elbocsájtások a Don't Nodnál

Nagyjából 69 kollégától kénytelen megválni a francia stúdió. A tárgyalások jelenleg is zajlanak házon belül egy újraszerveződési projektről, ami a cég működésének optimalizációjával és költségcsökkentésével jár.

Túl az egymillión a Silent Hill 2 Remake

A Bloober Team játéka a Konami adatai szerint három nap alatt hozta össze ezt a számot a digitális és a lemezes eladásokat összeszámolva, így a játék nemcsak kritikai, de anyagi siker is lett.

Gameplay bemutatón a Kong: Survivor Instinct

A játék első 15 percét nézhetjük meg az IGN jóvoltából, és a látottak alapján az idei King Kong-játék ugyan nem az lesz, amire elsőre gondolnánk az óriásmajom nevének hallatán, igazán ígéretesnek tűnik.

Új traileren az Exodus

A Matthew McConaughey főszereplésével készülő sci-fiből most is csak egy cinematic trailer érkezett, viszont abból is egy jobbik fajta, ami a frászt hozza majd minden űrbe vágyóra.

Heti lebontásban érkezik majd az ingyenes Astro Bot DLC

A Sony és a Team Asobi szeptemberben megjelent blockbuster platformeréhez tudtu,k hogy érkezik kiegészítő, most pedig már azt is, hogy mikor és milyen formában.

Megjelenési dátumot kapott a Rogue Flight

A szeptember végi bejelentés után nem kellett sokat várni a megjelenési dátumra se, a Perp Games egy tartalmas előzetessel hozta nyilvánosságra a dátumot, még ebben a hónapban bepattanhatunk a pilótafülkébe.

Nagy bemutató streamet kap a Monster Hunter Wilds

Jövő februárig kell várnunk a következő nagy Monster Hunter-játék megjelenéséig, a Capcom azonban a jövő héten tart egy jókora közvetítést, ami a friss látnivalók mellett számos kérdést is megválaszol majd.

Indiana Jones-témájú festéssel rukkolt elő az Alpine az idei Forma-1-re

A Bethesda év végén érkező Indiana Jones-játékának tiszteletére egy vagány, új festéssel rukkolt elő az Alpine az idén megrendezésre kerülő Forma-1 amerikai nagydíjra.

Warhammer 40,000: Space Marine II - ezt hozza az első nagy frissítés

Hamarosan megérkezik a Warhammer 40,000: Space Marine II nagy tartalmi frissítése, amely csak az első lesz a sok közül. Lássuk, hogy milyen újdonságra számíthatnak a Császár hívei!

Squirrel with a Gun - trailer a konzolos megjelenés alkalmából

Egy nem szokványos alapfelállással rendelkezik a játék: mi lenne, ha egy mókus fegyverrel rohangálna és vadabbnál vadabb akciókra adja a fejét? Mától konzolokon is megtudhatjuk a választ.

Megjelenési dátumot kapott a Tetris Forever

A Tetris 40 évét próbálja összefoglalni az új játék, amely tizenötnél is több különböző játékmóddal a nosztalgiára építve csalogatja a játékosokat. Most már azt is tudjuk, mikor érkezik.

Leépítések a Bandai Namconál

Egy újabb szomorú történet, ezúttal a Bandai Namcoval kapcsolatban érkezett információ, miszerint munkatársakat bocsát el, ráadásul állítólag egy nem túl korrekt módszert választott erre.

Launch traileren a Nikoderiko: The Magical World

A mai napon elstartolt a Vea Games platformere, a Nikoderiko: The Magical World. Igaz, egyelőre még csak konzolokon, azonban a jó hír mellé kaptunk egy hangulatos kedvcsinálót is.