Felfedték Big Sistert, a BioShock 2 új sztárját

  • Írta: Daks
  • 2009. március 11.
  • Érdekesség
Link másolása
Exkluzív BioShock 2: Sea of Dreams előzetessel rukkol elő áprilisban a Game Informer magazin, a most felfedett címlapon pedig nem más pózol, mint Big Sister!
Exkluzív BioShock 2: Sea of Dreams előzetessel rukkol elő áprilisban a Game Informer magazin, a most felfedett címlapon pedig nem más pózol, mint Big Sister!

A világ legnagyobb játékmagazinja egy igen terjedelmes, 10 oldalas cikk formájában mutatja majd be a BioShock folytatását, jó szokásukhoz hűen pedig már hetekkel előtte felfedték az újság címlapját. Big Daddy a múlté, a Rapture-ben immáron Big Sister várja a visszatérésünket!
24.
24.
adam200hun
22.
22.
ZERO88
Szerintem jó lenne valami más helyszín is! Egy nyílt szárazföldi városnak örülnék!:) Meg aszt is remélem hogy a Big Daddy-t nem cserélik le!
21.
21.
k_mark93
Ez nagyon jó lesz:),jó lesz újra a Rapture-ben mészárolni:D
20.
20.
elite_hun
19: Ja. Sztem úgy van hogy a rapture-nek nem láttuk csak egy részletét és a következő 2 részben megismerjük a többi helyszínt is, és mindenhol más uralkodik. Tehát az 1-ben csak azt a részt láttuk ahol a big daddy uralkodik és ebben megismerjük ahol a big sister uralkodik. De lehet hogy tök hülyeségeket beszélek :P
19.
19.
felegyi
18# 3 része lesz, mindhárom a Rapture-ban fog játszódni... más helyet nem is lehet elképzelni! A Rapture egy vízalatti város, még csak a felét sem láttuk az első részben.



Szerintem is kell egy kis változatosság a játékba, de remélem belecsempésznek egy-két Big D.-t is! (aztán lehet kettyintenek xD)
18.
18.
HATRED
hát ez még rendben is van de minek rabol big sister kislányokat?? meg megint rapture? bár ennek a helynek megvolt a maga hangulata nehéz lenne még 1 ilyet kitalálni
17.
17.
YTy
14:azért ha felpiszkáltuk a Big Daddy orrát, tudott ám szaladni :D
16.
16.
Dcrysis02
A kislánynak már egy aranyos hörcsögketrece is van :)
14.
14.
klemid
Gondolom ujat akartak bele vinni és ez már nemlesz oan lassu és sztem gyors is lesz meg mindenen mászni fog.A beállása arra utal.
13.
13.
gyonax
nekem is jobban bejött,bejön a big daddy plus a kiscsaj :D

de kiváncsian várom ezt a párosítást:D

12.
12.
suti_88
hát nem tudom..big daddy little sister páros jobb volt..a mi jóazon meg miért kell változtatni..nem tetszik...2 csaj? ááá...sokkal jobb filingje volt a kislány - férfi párosnak, aki védelmezte...így már túl nőcis ez a része...
11.
11.
McDuff
ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá o_O °_° már egyre jobban várom!!!!
10.
10.
klemid
KiRÁLY!Eengem nagyon vonz ez a járék de még az 1-et sem szereztem ne xD A majd egyszer ha nagyon olcsó lesz.
9.
9.
Dcrysis02
Nekem tetszik.Olyan ninjás kinézete van. :)

8:A Big Daddy-k volt emberek akiknek a bőrét és a szerveiket ebbe a búvárszerkóba vésték.Hangjukat elváltoztatják,feromonnal nyomják tele őket ami vonzza a lányokat,utána beoltják őket egy plasmiddal ami esztelen lényekké teszi őket amiknek csak egy céljuk van:hogy védjék a kislyányokat.



Én is kíváncsi voltam és elolvastam még régebben mit írnak :)

http://bioshock.wikia.com/wiki/Big_Daddy
8.
8.
Direct x 10
amugy csak kiváncsiságból kérdezném tudja valaki milyen lény lapül a buvárkund ruha alatt? talán ember mert valami oxygen palackot cipel a hátán az egész játékba engem ez érdekelt mi lehet ez a dög xD
7.
7.
wolf15
Hmm...Big Daddy jobb volt D=

Kicsit olyan mint a falon mászó(slicer?!)-ek,csak egy kisebb Big Daddy ruhában.Há'...majd meglássuk mit tud a néni.
6.
6.
Slik
5.
5.
Logic
Nekem mind1 az is ha bigbrother lesz benne, csak legyen legalább olyan, mint az első....
4.
4.
Scoo
Szerintem megtartják Big Daddy-t is. Remélem. Bis Sister is jól néz ki, előre félek, hogy lényegesen gyorsabb lesz, mint az apuka.

Remélem a játékmenetbe tudnak még belecsempészni valami újdonságot. Ha már második rész.
3.
3.
Mathia$
Háááát....Sok sikert neki a gyerekrabláshoz! :DD
2.
2.
tjames
De azért csak nem válunk Big Sisterré a végén :)

Nekem nagyon tetszett az első rész világa (mind látvány, mind fíling tekintetében) úgyhogy nálam MUST HAVE a folytatás is!
1.
1.
LiMiT
Érdekes. Nem néz ki rosszul, bár nekem hiányozni fog Big Daddy szomorkás hörgése...vagymi :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...