Big Daddy-t is irányíthatjuk a Bioshock 2-ben

  • Írta: Ghost
  • 2009. március 14.
  • Érdekesség
Link másolása
A Game Informerben újabb érdekességek láttak napvilágot a Bioshock második részéről, mégpedig az, hogy ismét visszatér Big Daddy, akit majd mi irányíthatunk is!
A Game Informerben újabb érdekességek láttak napvilágot a Bioshock második részéről, mégpedig az, hogy ismét visszatér Big Daddy, akit majd mi irányíthatunk is!

Arról már beszámoltunk, hogy a Bioshock 2-ben feltűnik Big Sister, ám a hőn szeretett Big Daddy sem marad el, ugyanis mi vehetjük át felette az irányítást. A játékos eme lény bőrébe bújhat, s lehetőség lesz Little Sisterek elrablására ellenséges búvár ruhába öltözött monstrumoktól, s az ő segítségükkel a hullákból kinyerhetjük a különleges képességeket adó anyagot, az adamet. Arról még nincs információ, hogy pontosan hol és hogyan fogunk Big Daddy bőrébe bújni, ám ez egy igazán érdekes dolog a fejlesztők részéről. Azt is megtudhatjuk a magazinból, hogy az új ellenfél, a Big Sister egy jól megnőtt Little Sister, aki a játékosra vadászik, és a Bioshock 2 egyik legnehezebb ellenfele lesz. 10 évvel az első epizód után megannyi változás érte a Rapturet, s ennek köszönhetően már multiplayer móddal is szórakozhatunk, ha kedvünk tartja. A játék megjelenése még sajnos ismeretlen, ám reméljük, hogy minél hamarabb belevethetjük magunkat a hátborzongató kalandokba.
38.
38.
CsocseX
Nagyszerű! Szerintem a game gyönyörű lesz, és nagyon izgalmas. Multiplayer? Hmm... Jöhet szerintem... :)
37.
37.
felegyi
Szerinted azt nézik XD?
36.
36.
Dcrysis02
37:Mi az hogy nem linkeltem be?A topicjában ott virít a link.Irgum-burgum. ;)
35.
35.
felegyi
Dcrysis nem linkelte be... akkor majd én; http://allgamesbeta.net/2009/03/13/bioshock-2/ plussz képek!
34.
34.
Ras Al-Joe
Lehet, hogy nagyon eröltettettnek tünik de szerintem az sem kizárt, hogy egy idögéppel visszamegyünk az idöben és a "saját börünkön" tapasztaljuk ,hogy milyen is lehetett az elsö Big Daddy.
33.
33.
wolf15
#34 : Hja...ez így igaz."Kedvenceim" voltak a villany leoltós és sötétben rádtámadók,a hullának álcázósok,meg a varázsló izék akik hirtelen ott teremtek csak előtted a semmiből....na azok tettek be nekem általában :D



Én amúgy még mindig nem értem.Ez egy folytatás most elvileg,10 évvel később vagyunk.Hogy játszhatunk akkor a legeslegelső Big Daddy-vel??Max vmi visszaemlékezésnek tudnám elképzelni vagy vmi...mert nagyon nem áll még mindig össze.
32.
32.
felegyi
33# Nem is félelemtől paráztál, hanem hogy milyen "világot" teremtettek a fejlesztők, na az félelmetes volt!
31.
31.
elite_hun
Nem tom ti hogy vagytok vele de sztem az 1 nem volt paráztatós :(
29.
29.
Slik
27.
27.
felegyi
28# Ha jóként viszed végig a játékot láthatod a végén hogy megöregszel a "lányaid" mellett és meghalsz! Szóval nem hinném hogy ugyanazt a személyt irányítjuk, azt majd csak a 3. részben!



26# Huhh, akkor megemlítették volna hogy extra ként választható karakter lesz... de most az eredeti történetről van szó.

26.
26.
StriciMacko
"First ever" = A legeslegelso, minden big daddyk ose. Vagyis az elso reszben leirottak alapjan, valoszinu h a foszereplo teljes egeszeben atalakul big daddyve. Volt egy erdekes naplojegyzet a BS1ben, ahol azt irta h amiutan atalakitanak, orokre big daddy maradsz...



#27: Es a Messiahban is talalkoztunk evvel. Es a Jedi Outcastben is. Sorolhatnam tovabb
24.
24.
Optimus Prime
Az első képen tisztán látszik, hogy Big Daddy vagyunk! Ott a fúró a jobb karon és kesztyű a balon. Bár az 1-ben is beöltöztünk, de a hang és sisak nem volt elég meggyőző számomra.

Látom Daddyként más lehetőség lesz a Little Sisternél: Harvest és Adopt. XD
23.
23.
felegyi
21# Hááát én nem hinném:)! Ha az előzményeket játszuk, akkor tutira találtunk volna feljegyzést, vagy nyomot az első részben a Big Sisterről...
22.
22.
Mathia$
Így már jobban hangzik :DDD

Big Daddy rulz
21.
21.
suti_88
gondoljatok bele, hogy a bioshock 2 még félelmetesebb, még paráztatóbb és betegesebb lesz mint az első rész, és lesz benne "békésen" sétálgató big daddy, de ott lesz a little sister, aki gyorsabb, könyebb felépítésű, fürge és kegyetlen mészáros, aki nem csupán a talajon, hanem a plafonon is képes közlekedni, tehát bárhonnan előbukkanhat...mert az egy dolog, hogy a big daddyk hörgését halhattad, de ezek lesznek a nesztelen gyolkosok...fuu fasza lesz
20.
20.
Daks
Lehet ugy kezdodik majd, hogy az elozmenyeket jatsszuk, utana hirtelen ugrik 10 evet a sztori... ki tudja :) Ha meglesz a teljes ujsag mindenre feny derul :)
19.
19.
Dcrysis02
"Nem akármilyen Big Daddy-t játszol a BioShock 2-ben.A legelsőt játszod."



Ezt a mondatot hogy kell értelmezni?

a)A legelső Big Daddy-t?Ha ez folytatás az hogyan lehetséges?

b)A pletykált Jack Abbot-ra utal akinek a lányát rabolják el és ezért merül alá?Úgy Big Daddy hogy igazából a lány apja?

c)A történet folyamán elkapnak és tényleg átalakítanak egy vérbeli Daddy-vé és úgy játszhatunk elösször mint Big Daddy?

Ez a mondat most kíváncsivá tett engem.

18.
18.
Well
ám mi leszünk a bid daddyk ^.^
17.
17.
Well
16.
16.
K.G.
Jó hangzik. A hírek egyre biztatóbbak. Talán az első résznél is jobb és főleg összetettebb, kidolgozottabb játékot kapunk.
14.
14.
felegyi
13# Ezt hol hallottad? Nem Big Daddy-k leszünk, hanem azoknak öltözhetünk be... azért a lehetőségein a játékban lecsökkennének ha egy búvár ruhában kellene flangálnunk!
14.
14.
Ghost
Big Sister majd úgy jön a képbe, hogy ha elég Big Daddyt legyilkolunk, akkor a Little Sister énekével odacsalja a nagy testvérét, és az majd rendet tesz. Nagyon ígéretesnek tűnik :)
13.
13.
elite_hun
Egyébként sztem is a big sister szó nélkül nekünk esik nem úgy mint a Big Daddy
12.
12.
elite_hun
11:Csak nem a 2. részben mert a 2. részben mi leszünk a Big Daddy! De talán a 3.-ban szemtanúi lehetünk
11.
11.
suti_88
ez igy viszont tetszik...tehát lesz benne a big daddy, aki ugyanazt a tevékenységet fogja folytatni, mint az első részben..vagyis hogy sétálgat a kislánnyal, és lényegében adamot keresnek...és lesz benne a big sister, akinek meg totál más feladata lesz, ő nem az adamot kutatja, hanem minket, betolakodót akar kinyírni, vagy csak szimplán azért, mert még nem vagyunk élőhalottak...és azért jó ez az egész, mert a big daddy egy szerethető figura....viszont a big sister sztem akkor ezzelszemben kegyetlen mészáros lesz...sőt az sem kizárt, hogy a daddy és a sister nem is fogják kedvelni egymást...ergo kettejük összecsapásának is szemtanúi lehetünk....
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...