Kojima kiszervezheti a Zone of the Enders 3-at

  • Írta: InGen
  • 2010. június 6.
  • Érdekesség
Link másolása
Habár a Kojima Productions most a Metal Gear Solid: Peace Walkertől hangos, azért időről-időre előkerül a Zone of the Enders téma is.
A Kojimával készített interjúk során rendszeresen előkerül a Zone of the Enders kérdéskör, és a mester úgy tűnik sosem tud egyértelmű választ adni a rajongóknak, habár láthatóan maga is nagyon szeretné feltámasztani a sorozatot.


Kojima szerint előbb-utóbb mindenképp trilógiává fog bővülni a sorozat, de a projectet a játékipar változásai miatt egyelőre el kellett tolni. Ráadásul jelenleg a Kojima Productions sem nagyon rendelkezik felesleges erőforrásokkal, így még az is felmerült, hogy egy külsős cégnek adják ki a fejlesztést.

"Viszont ha az emberektől azt fogom hallani, hogy »Ha nem Hideo csinálja, akkor nem kell nekünk ez a ZOE!« akkor az már egy teljesen más történet" -jegyzi meg a mester humorosan.
3.
3.
Beau
2.
2.
Rave24
Az MGS Trilogy-t legkésőbb a rising kiadása után vlmikor, de lehetőleg még előtte kéne kidobni, hogy nagyobb kedvel üljön az az ember a Rising elé. És ha már az MGS:PW-t PS3-ra is "kiadják, akkor lehetne olyat is, hogy a Portable Ops-ot is kiadják, és egybe csomagolva.
1.
1.
Mathia$
Kinek kell ZOE?!! MGS trilogy-t!!! Peace Walkert kérünk ps3ra!!! Valami infot a Risingról!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...