Csúszik az új Counter-Strike bétatesztje

  • Írta: fojesz
  • 2011. október 31.
  • Csúszás
Link másolása
A tervezettnél csak valamivel később rajtolhat el a Counter-Strike: Global Offensive bétatesztje, ismerte el a Valve megmondóembere, Chet Faliszek. Hogy mikor eshetünk neki a korai verziónak, az nem derült ki, de állítólag a fejlesztők a profi játékosok visszajelzései miatt döntöttek a csúszás mellett.

Az első információk szerint októberben rajtolt volna el a jövőre érkező Counter-Strike: Global Offensive bétatesztje, erre viszont nem került sor, ezt Chet Faliszek, a Valve munkatársa is megerősítette - igaz, október 31-ét írunk, előbb-utóbb kiderült volna ez magától is. Faliszek szerint a profi játékosok visszajelzései miatt döntöttek a csúszásról, de azt már nem tudtuk meg, hogy mikor leshetünk bele a korai verzióba.

Faliszek annyit árult el mindössze, hogy a bétateszt egy vagy két térképpel indul majd, a friss tartalom pedig fokozatosan érkezik a végleges változat megjelenéséig. Kezdetben 10 ezer játékost fognak behívni a tervek szerint, és a bétában már kipróbálható lesz az új célkereszt és a spectator mód is tartalmazni fogja azokat az újdonságokat, amiket a DOTA 2-ben is használt technológia ad hozzá a játék ezen részéhez.

A Global Offensive PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra érkezik egyébként, letölthető formában, a bétateszt a számítógépeseknek szól majd.

29.
29.
Tibi
#20 A CS-ben a csapatjáték nem abban nyilvánul meg, hogy agyon vagy pontozva mert segítettél XY-nak. Sokkal inkább abban hogy nyer a csapatod. Egyéni pontozási rendszerre szerintem nincs is szükség. Ha verseny van, úgyis az a csapat nyer amelyik több kört vitt.
28.
28.
ALpH4
és a team fortressben is nagyobb csapatjáték van sztem.
27.
27.
ALpH4
#26: ez mondjuk igaz de a bfben akkor is rá vagy kényszerítve hogy összedolgoz. A cs-ben meg nem nagyon CS ahogy te mondot csak ugy lehet normálisan játszani ha barátokkal vagy illetve klánba.
26.
26.
Darox
#25: Mert tudod egy rendes csapattal kéne játszani... Teszem azt a haverokkal (bár téged elnézve ők is okosak lehetnek...) de egyébként is ha itt tartunk, akkor mondjuk BF3-ban is csak azért segítenek mert kell nekik a pont... A csapatjátékokat egy rendes összeszokott csapattal kell játszani, mondjuk klán meccseket és nem az hogy felmész egy random szerverre, ott persze hogy ez lesz...
25.
25.
ALpH4
#24: ezt cáfolnám mert mikor CS-ztem akkor csak annyit halottam fuck u mothe,r róhatnátok össze, valamilyen zene egész végig, röhögcsélést, k..anyád stb.

akkor hogy is van ez ezeken kívül nem sok mindent halottam
24.
24.
Bisur1996
#20: CS-ben gyakran mikin szokta beszélni a csapatok és mondjuk, hol mikor mitt merre... itt ketten ott hárman, rövidrn jön hosszún, flashet dobj, én fedezlek stb...
23.
23.
biohazard rex
#20: Elkezdtem leírni, h hogyan kell taktikázni cs-ben, de kb. a 15. sornál kitöröltem, mert rájöttem nem érsz annyit...
21.
21.
ALpH4
#20: és elfelejtetem oda irni hogy EGY BETŰT NEM ÍR HOGY ONLINE VERSENY JÁTÉK LENNE.
20.
20.
ALpH4
hülyék vagytok mint a segg. wikipedia: A Counter-Strike (röviden CS) egy taktikai, belső nézetű akciójáték (FPS), melyben a fő hangsúly a csapatjátékon van.

de ez a csapat játék nulla csapatjátékot akarsz inkább bf ott 3x nagyobb csapat játék van mivel ott még pontozák azt is hogy segítel a csapattársadnak. CS-ben semmi még mondjátok meg nekem hogy még is milyen csapatjáték van... errre válaszoljatok okosítsatok fel legalább mert lehuzni nem tudtok mert nem hagyom magam.
19.
19.
Optimus Prime
#14: Az lehet, hogy van single, de nincs sztori. Számomra az összes háborús klisé fárasztó. Aranykeretes napszemüveges keleti terrorista, aki világuralmat akar és atomot meg egyéb spéci cuccokat ellopni.

A CS-ben a terrorista-anti-terrorista megoldás csak egy eszköz, a súly a csapatjátékon van.
18.
18.
biohazard rex
#9: Hallod! Te nagyobb Troll vagy mint Mel Gibson!
Még hogy a counter strike-nak nincs sztorija? Akkor ezt sasold:
http://www.youtube.com/watch?v=6xsDdIByh8A
16.
16.
Darox
#14: Most nem fogok veled leállni vitázni de ameddig annyira sík hülye vagy hogy mi az Online Versenyjáték fogalma, addig maradj csöndben, menj Cod-ozni meg BF-ezni mert most júúúj az a menő... Azt a szívességet tedd meg nekünk hogy tűnj innen. Vagy jó kisfiúcska leszel vagy elmondjuk a bátyónak hogy milyen rossz voltál!
15.
15.
Hubert Cumberdale
#12: OFF: De az, és aki ráadásul a bátyját először úgy nevezte, hogy"öcsém" egész addig, amíg nem regisztrált tesója is., szóval ennyit a gyerekről....

ON. EP3 nem is lesz. HL3 lesz, de az is ki tudja mikor.
12.
12.
Darox
#10: OFF: Nem ez az a srác akinek a bátyja feltünt a régebbi posztnál és felajánlotta hogy felpofozza ha megkérjük?

ON: A Valve-nak igazából minden játéka késik, de náluk lényegében megéri várni (Akkor is hol van az EP3???) szóval csak legyünk türelemmel. Bár az új CS eléggé hidegen hagy főleg mert megvan az 1.6 és a Source is, erre nem fogok beruházni főleg mert konzolra is megjelenik...
11.
11.
wardprod
#8: A folytatás még szomorúbb: ", PS3-ra és Xbox 360-ra érkezik"
10.
10.
Hubert Cumberdale
#9: Te nem járattad még le magadat eléggé? Szerintem elég világosan tudtodra lett adva, hogy nem kíváncsi rád senki. Majd, ha normális érveket tudsz felsorolni, akkor várunk újra. Addig nyomás vissza a legóhoz!
9.
9.
ALpH4
TÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHá. úgy a jó ne is legyen béta amíg nem rá hogy kéne egy értelmes multis játékot csinálni. és a single rész is kell minden játék rájött hogy kell anélkül nulla, semmi, szar, szemét, fényképtelen,..... stb. a cod idők kezdete óta tudja. a BF már a bc óta tudja (mióta van single playere azóta még többen játsszák és mostantól mindig lesz MINDIG.

#4. ebben e retekségben minden fegyvert úgy tart mint ha beszart volna.
8.
8.
falselight
elég szomorú, hogy az új célkereszttel kell kezdeni az újdonságok listáját.
6.
6.
vortel
én már várom, tuti letöltöm boxra, mert a régi CS-vel anno szerettem játszani, és kell egy kis változatosság a COD meg a BF mellé. remélem nem szúrják el és akkor lesz végre alternatíva a fent említett két cím helyett
5.
5.
Hubert Cumberdale
#3: Nem is baj, ne legyen nyílt béta. Ez a BF3-nál sem sült el jól, mert a sok kuki nem tud különbséget tenni a demó meg a béta között. Maradjon annak a 10ezernek, akik értékelhető véleményt tudnak majd adni a dologról.
4.
4.
omarek
a kalasnyikovot még mindig úgy tartja a terrorista mint aki beszart
3.
3.
biohazard rex
10000 játékos? akkor gondolom csak a profik fognak+ akik ott voltak a PAX-on meg még 1-2 szerenecsés. Ez így nem menő, DE NAGYON NEM! :(
2.
2.
DarkKony
#1: sokszor használják a térkép szót is...
1.
1.
strike19
térképpel? LOL Ez biztos valami google fordítóval fordították. szerintem pálya szót érdemesebb lenne használni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...