Sötét jövőt és zombikat ígér a Black Ops 3

Link másolása
A tegnapi teaser után ma némi információt is megosztottak a Call of Duty: Black Ops 3-ról. A második rész után ezúttal is a jövőben játszódik majd a kampány, emellett a zombis kooperatív mód is visszatér.

Idén a Treyarchon a sor, hogy megmutassa, milyen Call of Dutyt rakott össze az utóbbi három évben. Már régóta pletykáltak róla, tegnap azonban biztossá vált, hogy a Black Ops 3 alcímet fogja viselni az idei epizód.

Közben fellőtték a játék hivatalos oldalát is, így még kaptunk némi információt a Black Ops 3-ról. A történet egy olyan sötét jövőben fog játszódni, ahol az emberiség és az általa létrehozott technika között már elmosódtak a határok, a háborúkat pedig már fejlett robotokkal vívják meg. Természetesen lesz egyjátékos kampány és multiplayer is, valamint visszatér a zombis kooperatív mód is.

Az ígéretek szerint április 26-án formálisan is leleplezik a Black Ops 3-at, így akkor még akkor okosabbak leszünk.

23.
23.
Shotgun Blues
#2: Nem! Nem kell több II vh! Elég volt belőle már régebben.
22.
22.
adamsfamily
Nekem a Black ops 1 után meghalt a széria.Olyan,mint az Assassin's creed.Egy darabig jó volt,de amikor már a csapból is az folyik és látszik rajta,hogy már nem is az eredeti szériáról szól,hanem csak a korábbi részek nevét használja,akkor eléggé gagyi hatást keltenek már ezek a játékok és csak lejáratják az eredeti nevet.A COD név is már csak a sablonosság és az ötlettelenség szinonimája.
21.
21.
xSHx
16: Nem a játék a taktikai, hanem a módok. Ott az SD a CoD okba. Az úgyan úgy taktikai mint a CS be az SD. Na meg még játékstílus miatt lehet egy játék taktikaibb. Hiába futok neki mindennek ami mozog mint a bolond egy SD meccsen, az úgy nem igazán taktikus.
20.
20.
strike19
#17: Nekem ezek nem mondanak semmit mert BO 2-nél csatlakoztam újra be a frencsájzba.
19.
19.
PAtr0n
Nem tudom, nekem a Tréarc féle CoD-ok jobban bejöttek mint az IW-sek. Egy kivételével, az az MW1. BO1-nek nagyon jó volt a sztorija, a 2 csavart még rajta kicsit a jövőbeli/múltba ugrálással, és RTS szerű terelgetős pályáival, változtatható végkifejlettel. Sokan nem ismerik be, de a széria üde színfoltja pont a BO2. Én várom a 3.-mat, bár a multi részét és a zombikat pont lefosom. Sztoriorientált vagyok :)
18.
18.
NECROSMOKE
En csak most vettem meg a BO II PS3-ra. Haladok ugye? :D
17.
17.
atesz89
#16: Azért ne hogy azt mond h a kis pályák a jellemzőek a COD-ra. Akkor te nem emlékszel a Carentan, Toujan, Crash, Backlot, Strike,Cracked, Hanoi, Havanna? Emlélszel ezekre? Ezek hol voltak kis pályák, ez most ilyen konzolos segítség ne kelljen olyan sokat futnia a konzolos gyereknek h lásson valamit. Akkorák a pályák mint a szobám, vagy nem is a szobám nagyobb.Egy sd-t nem lehet játszani benn mert a két csapat szájában vannak a pontok olyan kicsik. Pedig a codok az sd-ről voltak híresek. Korábban most már csak a TDM-et lehet élvezni bennük.
16.
16.
strike19
Ghost multit csak az Insection mód mentette meg.
Szerintem a Black Ops-kat nem a zombie mód menti meg.
Próbáltam de nem jött be a zombie mód.A sima multi jobban inkább.
A Cod-ra egyébként nem úgy kell tekinteni mint egy taktikai fps-re.Aki taktikázásra vágyik annak ott a CS.Aki meg nagy bejárható terepeket annak meg ott a BF.
Egyébként ezeket a francsájzokat nem érdemes összehasonlítani.MInd másba jó és azért szeressük őket.
15.
15.
Dagobertbácsi
A BO egyedül a zombik viszik a hátukon!! a kampánynak és a multinak nevetségesen sz*r a grafikája a hangok minden!! Zombies 4 ever!!

PSN:Dagobertbacsi
14.
14.
pkflavio
#9: Te miről beszélsz? Láttad már a bo2- ben a DLC-s pályákat? Meg a Tranzit neked kicsi?
13.
13.
Elmennek a csaba, mar megint jovobeli baromsag :-( pedig egy 2. Vh vagy hideghaboru jobb lett volna.
12.
12.
rappit
Szar a játék, DE LESZNEK ZOMBIK! Ezaaazzz minden fogyasztó elégedett juhé!
11.
11.
Mr.Dead
Várom, a BO2 a sorozat legjobbja volt single-ben.
10.
10.
Adritt7
Ez nem igaz már megint!Lassan már kifogyhatnának a hülye jövőbeli ötletekből is!!!A MW3 óta nem tudtak össze rakni egy normális cod ot!Már a tököm kivan a jövőbeli hülyeségeikkel!!!!
9.
9.
Falcon
#8: a waw és a bo1-ben jó volt de a bo2-ben élvezhetetlenen volt annyira picire csinálták a pályát nem is tudom hogy képzelték egy csűr meg egy hátsó udvar és kergetőzünk rajta mint a hülye gyerekek
8.
8.
PaulMarloW
#1: nem baj ha lesz zombi jó ölni őket
7.
7.
zsocc-nrg
Azt nagyon bírom, hogy bár mindenhol nyavalyognak hogy már megint COD/BF/társaik mégis ezek állnak folyton az eladási listák élén vagy ha nem is az élén de valahol a top10-ben tehát úgy tűnik mégis nagyon nagy rájuk az igény, és lenyomják a többi sokszor sokkal jobb játékokat a listáról. Arról már nem is szólva hogy bár nem ide tartozik de a CS:GO az még most ennyi idő után is ott lohol az élbolyban. Valószínű csak azért nem értem (meg talán sokan mások is) mert sose multizok vagy nem köt le, egy single player játékot százszor jobban élvezek és értékelek mert azokba sokkal több munkát és lelket érzek. Csak ebbe az a gáz hogy ezért van már ilyen multiplayer-központúság meg hogy majdnem minden játékhoz odabiggyesztenek egy mp módot mert ezeket viszik és látszólag nincs esélye egy normális sztori kampánnyal rendelkező játéknak. Remélem azért a The Witcher 3 megtartja egy ideig a helyét ha megjelenik.
5.
5.
PaprikaJancsi
Vagyis ugyanolyan lesz, mint az előző 4. :)
4.
4.
szuja
NEMHISZEM EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEL :'(
2.
2.
maktub
Valamikor visszatérhetnének már a II. világháborúra. Van elég jövőben játszódó FPS a Call of Duty nélkül is.
1.
1.
Gykrizsi
Jó, mindenki nyugodjon meg, lesznek zombik is. Vicccccccccccccccc
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...