Orcs Must Die: Unchained - megvan a PS4-es dátum

  • Írta: zoenn
  • 2017. június 29.
  • Megjelenés
Link másolása
A Robot Entertainment bejelentette, hogy a free-to-play tower defense akciójátékuk júliusban landol PlayStation 4-en. A PS Plus-tagok augusztusig egyéb nyalánkságokat is kapnak.

Az Unchained már a harmadik rész az Orcs Must Die-sorozatból. PC-n 2014 óta elérhető a játék, a PS4-es verzió július 18-án érkezik. A free-to-play tower defense nemcsak vicces, de mély taktikai lehetőségekkel is kecsegtet.

A feladatunk az, hogy különféle csapdákat és lőtornyokat elhelyezve visszaverjük az orkok hullámokban érkező támadásait, és persze a csatákból is aktívan kivesszük a részünket. Ez utóbbi szegmens leginkább egy külső nézetes akciójátékra emlékeztet.

A hagyományos túlélőmód mellett kapunk egy Sabotage módot, melyben két háromfős csapat versenyez egymással ugyanazon a térképen. Ellenségeket idézve, varázsolgatva kell megzavarnunk a rivális brigádot. Az a csapat nyer, akinek a kör végére a legtöbb pontja lesz.

A PvP sem hiányozhat a játékból: a Siege 5v5-ös felállásra épül.

Az Orcs Must Die: Unchainedhez augusztus 17-ig a PS Plus-tagok ingyen hozzájuthatnak különféle skinekhez, nyersanyagokhoz és ingame valutához 20 dollár értékben.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...