Próbaverziót kap a Destiny 2

  • Írta: fojesz
  • 2017. november 27.
  • Letöltés
Link másolása
A holnapi nap folyamán élesedik a Destiny 2 próbaverziója, amelyben a kampányba és a kompetitív multiplayerbe is belekóstolhatunk majd. Aggodalomra semmi ok, a trial mindegyik platformon elérhető lesz!

November 28-án válik elérhetővé a Destiny 2 próbaverziója, amit PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is letölthetünk majd. A trial a kampányba és a kompetitív multiplayerbe is betekintést nyújt, az elért eredményeinket pedig átvihetjük a teljes verzióba, ha a vásárlás mellett döntünk.

Hogy pontosan mit tartalmaz a próba, és hogy milyen kötöttségekkel kell számolnunk, azt a cikk megírásakor még nem közölte a Bungie, de a holnapi nap folyamán vélhetően további részletekkel gazdagodunk.

5.
5.
exonic
#1: Ha érdekel az 1. rész akkor ajánlok egy sztori összefoglalót nézni youtubon, vagy egy összes cinematic összeállítást, de a történetét leszamítva valóban nincs értelme hogy pótold az előző részt.
Érdemes legalább kipróbálni a 2. részt.
4.
4.
McDuff
Raid van már, esetleg azt is ki lehet próbálni? Tudja vki? Vagy ha az nem akkor Strike?
3.
3.
xICEMANx
Nagyon ott van minden téren! Érdemes kipróbálni! Napi szinten csapatjuk.
2.
2.
mnmn1
#1: Semmit nem veszítesz, ha nem játszol az elsővel. Történet nem nagyon volt és minden más csak jobb lett a második részben. (Történet még mindig nulla)
1.
1.
markoci555
Én nem akarok ezzel játszani, amíg nem játszottam az elsővel, és mivel az meg nincs pc-re, az egész úszott
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...