Hamarosan érkezik a Willy Wonka ihlette Xbox Series X/S

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. november 13.
  • Hardver
Link másolása
A Microsoft és a Warner Bros. Pictures összefogtak, hogy megalkossák a világ legelső ehető kontrollerét: de senki ne aggódjon, valódi játékkonzolt is lehet majd kapni csokis dizájnnal.

 Az Xbox és a Warner Bros. Pictures egymás tenyerébe csapott, hogy egy újabb felejthetetlen konzolt bocsássanak piacra. A Wonka című film tiszteletére létre hozták a csokoládés dizájnnal feszítő Xbox Series X/S konzolt és az igazán szerencsések markát még egy valódi, ehető csokoládéból készült kontroller is ütheti. Természetesen ezt az élményt sem lehet pénzért megvásárolni: egy nyereményjátékon keresztül juthatnak hozzá a játékosok. 

A rajongók az X-en tudnak játszani: a hivatalos Xbox nyereményjáték tweetjének megosztásával vehetnek részt a limitált kiadású Wonka-díjak megnyerésében. A szerencsések megkaparinthatják a csokoládénak álcázott, Wonka logóval ellátott Xbox Series X-et és a különleges édességekkel teletűzdelt bonbont, amiben az ehető kontroller is lapul. A Wonka 2023. december 6-án debütál a magyar mozikban.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...