SGF 2024: Ballad of Antara - új soulslike a láthatáron

  • Írta: pandaril
  • 2024. május 31.
  • Bejelentés
Link másolása
Egy sötét tónusú, mégis meglepően szép előzetes kapott a TipsWorks Studios új, még készülőben lévő játéka, ahol egy tragikus sorsú világ és a még tragikusabb karakterek várnak majd ránk.

A soulslike játékok piaca igen csak érdekes jelenség. Egyrészt a nehézségük miatt sokan úgy vélik, hogy egyszerűen nem lehetnek ezek a címek elég kommerszek ahhoz, hogy tömegek rajongjanak értük. Aztán persze erre a hiedelemre nem is egy játék rácáfolt már az évek alatt. A PlayStation kapcsolata a soulslike játékokkal pedig talán még ennél is bizarrabb, hisz a generáció egyik nyitó címe is ebbe a műfajba tartozott, és az idén megjelent exkluzív címeik közül kettő is némi fenntartással ide sorolható.

Úgy látszik, hogy trendet nem fogják megtörténi, bár a Ballad of Antara kizárólagosságáról egyelőre nem esett még szó. Az Infold Games kiadásában megjelenő játékban egy, a dicső napokon túl levő világba látogathatunk el, ahol a háború és a pusztulás egy kataklizmikus esemény következtében mindennapossá vált. 

Az előzetes viszont a komor hangulat mellett is meglepően színesre és élénkre sikerült, így talán még kíváncsibban várjuk, hogy mit is tartogat számunkra a 2025-ben megjelenő játék, mintha a barna és a szürke ötven árnyalatában pompázna.

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...