SGF 2024: Játéközön érkezett a Guerrilla Collective 2024-es előadásán

  • Írta: szlav
  • 2024. június 7.
  • Rendezvény
Link másolása
Tegnap este lepörgött a Guerrilla Collective hatalmas indie műsora, ahol több mint 70 játék előzeteseit láthattuk, gyakorlatilag futószalagon érkezve. Most egy óriási cikkben gyűjtöttük össze a bejelentéseket.

Idén ötödik alkalommal került megrendezésre a Guerrilla Collective műsora, amely eredetileg azért jött létre, hogy az E3 megszűnése után is kellő figyelmet kaphassanak a kisebb indie fejlesztők játékai. Ezekből pedig akadt bőven, hiszen a bő kétórás műsorban több mint 70 játék vonult fel. Ne is habozzunk tovább, a teljes vágatlan adást itt nézheted vissza, most pedig lássuk a részletesen lebontott trailercunamit!

Wrekless

Mi jobb a gördeszkázásnál? Ha haverokkal koptathatjuk a félcsöveket! A Wrekless egy hangos, színes, őrült deszkás játék, ahol az őrült trükkjeinket és a rögtönzött göriparkjainkat a barátainkkal együtt élhetjük át. A PC-re bejelentett játék ezzel a rövidke előzetessel indította a Guerrilla Collective műsorát:

 

Yooka-Re-Playlee

Frissített újrakiadást kap a Playtonic imádnivaló platformere, a Yooka-Laylee! A furán elnevezett remake/remaster szebb grafikát, jobb fizikát és csiszolt irányítást ígér, de állítólag tartalmak terén is számíthatunk újdonságokra. Egy biztos, a lila denevér nem örül neki, hogy így elbaltázták a címben a nevét!

 

Deathbound

Titeket is zavar, hogy a Souls-játékokban általában igen körülményes új buildre váltani? Nos, itt egy soulslike, amelyben hét bukott harcos erejét egyesíthetjük magunkban, akár harc közben váltva a közöttük. A Deathbound PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re is készül, ám pontos dátumot egyelőre nem kaptunk.

 

Völgarr the Viking II

Bemutatkozott a Völgarr the Viking folytatása! A modern indie sidescrollerek aranykorának egyik legnagyobb címe visszatért, azt pedig a trailer is büszkén bizonygatja, hogy a második rész sem fog kesztyűs kézzel bánni velünk. A játék megjelenésére szerencsére nem kell sokat várnunk: a Völgarr the Viking II augusztus 6-án érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Nintendo Switchre.

 

Knights in Tight Spaces

Ismét megmutatta magát a Fights in Tight Spaces utódja. A középkori közegbe ültetett Knights in Tight Spaces körökre osztott felállásban, kártyás képességrendszerrel várja majd a kihívóit, bár azt egyelőre nem tudjuk, hogy a PC-re fejlesztett játék mikor jelenik meg.

Neon Blood

A Neon Blood nemcsak a jól megszokott sötét cyberpunk körítése miatt lehet sokak számára érdekes, de azért is, mert a nyomozásunk közben egyszerre vegyül majd a 2D-s pixel art, a részletgazdag 3D-s terekkel és a gyönyörű, kézzel rajzolt átvezetőkkel. A hangulat és a látvány a helyén van, a játék pedig az év végén fut be minden mainstream platformra.

 

SteamWorld: Heist II

A SteamWorld-játékok többféle zsánerben is kipróbálták már magukat, azonban mind közül talán a SteamWordl: Heist oldalnézetes, körökre osztott taktikázása volt a legsikeresebb. A második rész marad a formulánál, most pedig közvetlenül belenézhetünk a játékmenetbe. A játék augusztus 8-án érkezik PC-re, illetve Xbox, PlayStation és Nintendo konzolokra.

 

Kiborg

A bevetéseink gondos megtervezése után máris indulhat a véres utcai harc! Stage-ről stage-re haladva számolhatunk le az alvilág rosszfiúival, egyre több harci implantátumra cserélve a főhősünk testrészeit. A koncepció egyszerű, de ha jól működik, akkor ez éppen elég lehet. A Kiborg prológusát már augusztusban kipróbálhatjuk majd.

Disco Samurai

Úgy tűnik, idén is nagyot mennek a cyberpunk játékok. A Disco Samurai-ban izometrikus kameranézetből kaszabolhatjuk az ellenfeleinket, mégpedig a japán zenei motívumokkal megspékelt electro ütemeire.A demót pedig néhány nap múlva már ki is próbálhatjuk!

 

Killing Time: Resurrected

A régi FPS-ek remasterelésében jártas Night Dive stúdió most az 1995-ös Killing Time-ot is elhozta újra a modern korba. A PC-re és konzolokra egyaránt készülő remake egyelőre nem kapott dátumot, de a gameplay trailert már megleshetjük.

Tomba! Special Edition

És íme, még egy kőkorszaki játék, ami újult erővel lép a jelenkorba! Eddig is tudtuk, hogy a Tomba! Special Edition érkezése nincs már messze, az új kedvcsináló viszont megerősítette augusztus 1-jét a PC-s, PS-es és Nintendós megjelenésre.

Project Tides

Egyelőre nem tudjuk, hogy mit gondoljunk a Project Tires első teaseréről, hiszen "a világ első igazán expresszív platformere" nem sokat mutatott magából, de már a rövid képsorok alatt is mintha megdöntött volna pár falat a zsánerek közt. Annyi baj legyen, mi türelmesen várjuk a játék valódi leleplező előzetesét.

Final Knight

Te leszel az utolsó lovag ebben a színes, akciódús, de sok szempontból eléggé régivágású beat 'em up RPG-ben? A PC-re és Nintendo Switchre készülő Final Knight egy új előzetessel köszönt be, a készítői pedig arra kérik az érdeklődőket, hogy tegyék kívánságlistára a játékukat.

 

Ninja Slayer: Neo-Saitama in Flames

Mintha a legdurvább sónen mangák lapjai keltek volna életre a Ninja Slayer előzetesében! Arról egyelőre nem vagyunk meggyőzve, hogy a teljes játékmenet így fog festeni, de az biztos, hogy pár kemény bunyóra számíthatunk majd.

 

Light Odyssey

A Light Odyssey egy sötét tónusokkal dolgozó akció-kalandjáték, amelyről tisztán látszik, hogy a maga egyszerűsége ellenére is határozott művészi vízió alapján készül. A játék apró hőse kolosszális titánokkal harcol miközben a világ darabjaira hullik körülötte. Még idén megtudhatjuk, hogy hogyan sikerült mindezt egy koherens játékká összekovácsolni.

Fallen Aces

Mintha csak a XIII egyik közeli rokonát látnánk! Fekete-fehérben és színes képpel is egyaránt jól mutat a Fallen Aces, ráadásul remekül festenek a rajzold, de 3D-s környezetben mozgó 2D-s karaktersprite-ok is. Ígéretes anyag, érdemes lesz szemmel tartanunk a játékot!

EvilVEvil

Július 16-án érkezik PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re az EvilVEvil. Ha csípitek a vámpírokat, az okkult mágiát, a pokoli démonokat és hörgő-zörgő csontvázakat, akkor legyetek résen, mert ez az intenzív, brutális FPS ennél nem ígér kevesebbet.

 

Antonblast

Az ördög megelégelte, hogy Dynamite Anton még nála is vörösebb (bár nekünk inkább zöldnek tűnik az ipse), innen pedig egyenes út vezet egy jó kis régivágású leszámoláshoz. A klasszikus 2D-s akció-platformereket idéző Antonblast november 12-én robban be, a demót pedig már most megtaláljátok Steamen.

Wizard of Legend II

Hamarosan elkészül a Wizard of Legend második része, így ha ti is szeretitek a pörgős, izometrikus kameranézetű roguelike-okat, akkor legyetek részen! Az őrült varázslatok és ereklyél kombinációit ráadásul akár három barátunkkal is harctérre vihetjük, az első ízelítőt pedig már most megkaphatjuk a Steamen fellelhető demóból.

 

Clock Tower: Rewind

Idén ősszel visszatér a Capcom klasszikus túlélőhorrorja, és most kivételesen nem a Resident Evilről beszélünk. A Clock Tower újrázása PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re és Nintendo Switchre is befut, a régies tálalásából pedig a modern kiadás sem veszített szinte semmit. A mentésnek és a visszatekerés lehetőségének azért persze örülni fogunk.

Post Trauma

Újabb túlélőhorrorral folytatódott a Guerrilla Collective műsora. A Post Trauma markáns látványvilága, szűk terei és a kendőzetlen body horror határozottan megadták az alaphangot, idén ősszel pedig PC-n, Xbox Series X/S-en és PlayStation 5-ön is megtapasztalhatjuk a végeredményt.

 

Five Nights at Freddy's: Into the Pit

Kétdimenziós, pixel arttal ábrázolt kaland-horrorjátékban élhetjük át a Five Nights at Freddy's már ismert, de sosem látott eredettörténetét. Jeff pizzázójában nem érdemes a labdamedencébe ugrani, de sajnos úgysem ússzuk majd meg a kínokat. Azt meg ne kérdezzétek, hogy miből van a pizzán a szalámi! A játék PC-re és minden aktuális konzolra elkészül.

HollowBody

Lakmározhattak a Guerrilla Collective műsorán a horrorjátékok rajongói. A HollowBody egyetlen fejlesztő munkája, ehhez képest azonban mind a látvány, mind az atmoszféra nagyon a helyén van. A régiváságú játékmechanikák és az itt-ott észrevehető fixkamerás megoldások mind a zsáner régi nagyjait idézik. Igazi ínyencség lehet ez sokak számára.

 

Demonschool

Ha iskolában játszódó JRPG-kről van szó, akkor már egyből elkönyvelhető, hogy előbb-utóbb előkerülnek a démonok is. Persze, már a címből kitalálhattuk, hogy ebben a körökre osztott címben sem lesz egy másképp, ám a pofás látványvilág és a 15 különböző játszható karakter mindenképp kiemelik a játékot a hasonszőrű címek soraiból. A Demonschool idén érkezik PC-re és konzolokra.

Projekt Z: Beyond Order

Nácik. Zombik. Náci zombik. Nem, ezúttal nem a Call of Duty legújabb zombimódjáról van szó, hanem a Projekt Z: Beyond Orderről, ami jóval sötétebb hangulatban, de nem kevésbé véres FPS-ként adja elő az említett koncepciót. A játék PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re is készül.

The Transylvania Adventure of Simon Quest

Ha ti vagytok olyan vének, hogy pártíz évvel ezelőtt megszállottjai voltatok a régi Caslevaniáknak, akkor a The Transylvania Adventure of Simon Quest egyértelműen nektek szól. A játék gyakorlatilag mindenre megjelenik, legalábbis ami a modern hardvereket illeti.

 

Urban Myth Dissolution Center

Földöntúli lények, itt ragadt lelkek, elátkozott tárgyak és misztikus rejtélyek várnak bennünket ebben a retrografikás, pixel arttal dolgozó kalandjátékban. Az Urban Myth Dissolution Center még idén megnyitja a kapuit, de addig is kívánságlistára tehetjük azt.

 

Cozy Dungeons

Mi történik a megüresedett katakombákkal, miután kipucoltuk belőle a csontvázakat és koboldokat? Nos, a Cozy Dungeons hősei renoválják és berendezik őket, hogy utána panzióként nyissák újra a gonoszok korábban lelakott fészkeit.

 

DoubleShake

Az első 3D-s platformerek nosztalgikus aranykorát idézi a DoubleShake, nemcsak a látványával és soundtrackjével, de a felépítésével is. Gyönyörű, változatos helyszínek, kevés poligonnal dolgozó grafika, de jópofa kihívások és epikus bossfightok várnak majd ránk PC-n, Nintendo Switchen, PS4-en és PS5-ön.

 

The Land of the Magnates

Dátuma még nincs, de demót már kapott a The Land of the Magnates, ahol a legnagyobb fegyverünk nem kard vagy fejsze lesz, hanem a hangszerünk! Az akció-platformer kihívásai sok játékból ismerősek lehetnek, azok legyőzéséhez azonban ügyesen kell majd pengetnünk a húrokat.

 

Creatures of Ava

Ava távoli, ismeretlen bolygója egy távoli paradicsom, az ottani flóra és fauna azonban egy szörnyű rontás veszélyébe került. A mi feladatunk lesz az, hogy felfedezzük és megmentsük a helyi állatvilágot, ezt pedig még idén megtehetjük PC-n és Xbox-konzolokon. A játék demója június 10-én már elérhetővé válik.

Egging On

Irányítottunk már az évek során mindenféle furcsaságot, köztük jópár ételt is, így aligha érhet minket meglepetést, ha egy tojással kell megmásznunk a világot. Csak vigyázz, nehogy összetörd a tojáshéjat, hiszen az Egging Onban még a tyúkok is veszélyt jelenthetnek rád!

 

Motorslice

Egy újabb háromdimenziós akció-platformer a Guerrilla Collective következő világpremierje. A Motorslice című játékban egy fiatal lányt irányítunk, akinek legnagyobb ellenségei valamiért az építkezési munkagépek. A sztori majd biztosan összeáll valamikor 2025-ben.

 

The Secret of Crystal Mountain

A The Secret of Crystal Mountain-ban egy roppant jól öltözött, cilinderes és monoklis rókával fedezhetjük fel a világot és ismerhetjük meg annak lakóit. Ha szerettétek a klasszikus 3D-s platformereket, akkor mindenképp tartsátok szemmel a PC-re és Switchre készülő játékot!

Little Problems: A Cozy Detective Game

A világ tele van gonoszsággal és hatalmas sötét titkokkal, de Mary és barátai számára a mindennapok kihívásai éppen elegek. A Little Problems egy gyönyörű, kézzel rajzolt detektív-kalandjáték, ahol a hatalmas konspirációk helyét egy átlagos lány átlagos tennivalói váltják fel. És éppen ettől lesz annyira imádnivaló az egész. A játék az év végén érkezik PC-re.

 

Day of the Shell

A különböző platformerek mellett nagyot mennek a körökre osztott taktikai játékok is, és ezt a zsánert erősíti a Day of the Shell is. Aprócska pisztolyhősünk mindenféle mitikus lénnyel szembeszáll, de egy rosszul kalkulált lépéssel mi is könnyen a fegyver kényelmetlenebb oldalára kerülhetünk.

 

Cataclismo

A Moonlighter és a Mageseeker alkotóinak legújabb játéka fantasztikusan néz ki! Szörnyetegek végtelen hordái ostromolják a saját kezünk által épített kastélyokat, így meg is kell védenünk azokat. A játék július 16-án debütál kizárólag PC-n.

Grit & Valor - 1949

1949-et írunk, a második világháború azonban nem ért véget. A nácik feltalálták a mecheket, velük pedig lerohanták Nagy Britanniát. Ebben a roguelike elemekkel fűszerezett taktikai játékban a mi feladatunk lesz, hogy megnyerjük a háborút, a saját gépiesített egységeink segítségével. A játék valamikor 2025-ben érkezik PC-re, Xbox Series X/S-re, PlayStation 5-re és Nintendo Switchre.

 

Kriegsfront Tactics: Prologue

A változatosság kedvéért íme, egy újabb mechákkal operáló, körökre osztott taktikai játék. Önálló bevezető fejezetet kap a Kriegsfront Tactics, ám komolyabb részleteket egyelőre nem kaptunk a megjelenés információiról.

Starminer

A Starminer világában rengeteg veszély leselkedik ránk, a legnagyobb ellenfelünk azonban a valósághű, newtoni fizika lesz. Építsd meg gondosan a hajódat, majd navigáld azt kellő ügyességgel aszteroidák, ellenséges hajók és a bolygók gravitációs mezői közt!

 

Chocolate Factory

Willy Wonka is megirigyelné ezt a csokigyárat! Ha szereted az olyan játékokat, ahol a műveleti folyamatok automatizálása és felskálázása a cél (pl. Factorio), akkor a Chocolate Factory sem okozhat neked csalódást. A játék június 18-án debütál PC-n.

 

Rebots

Hasonló koncepcióval készül a Rebots is, a csokigyár helyett azonban itt a különféle aszteroidák terraformálása lesz a cél, produkciós hálózatok felépítésével. Ebben pedig egy seregnyi cuki robot is a segítségünkre lesz! A játék megjelenésére idén ősszel számíthatunk.

 

Monterona

Nagymama mesél, mi pedig megépítjük a történetek helyszíneit ebben a borzasztóan könnyen kezelhető, imádnivaló építőjátékban. Később persze mi is megvethetjük a lábunkat az idilli kisvárosok diorámáiban. A demót pedig már megtaláljátok Steamen!

 

Beloved Rapture

Ha te is élsz-halsz a régivágású szerepjátékokért, akkor ez a retro stílusú, pixelgrafikás JRPG egész biztosan elvarázsol majd. Mély, változatos szerepjátékos rendszerek, változatos karakterek és egy gyönyörű világ vár a Beloved Rapture-ben.

 

Dungeon Clawler

A szerencsejátékkal vigyázni kell, a Dungeon Clawler előzetese pedig már az első másodperceiben sikeresen traumatizált bennünket. Nyesettkarú nyuszink az új gépi végtagjával számol le minden gonosszal.

 

W.I.L.D. Tactics

Egy fantasztikus rajzfilmes kedvcsinálóval köszönt be a W.I.L.D. Tactics, a The Wild Gentlemen legújabb játéka. Különféle képességekkel bíró antropomorf állatokkal visszük majd végbe az évszázad legnagyobb balhéit, a megjelenés részleteiről azonban egyelőre nem tudunk nyilatkozni.

 

Sky Oceans: Wings for Hire

Hatalmas kalandok várnak Glenn Windwalkerre az ég végtelen óceánján, ám ehhez egy megbízható csapatra és egy erős repülő hajóra is szüksége lesz. A Sky Oceans: Wings for Hire PC-re, Xbox Series X/S-re, PlayStation 5-re és Nintendo Switchre is elkészül.

 

Bittersweet Birthday

A Dangen Entertainment és a World Eater Games játéka egy japán fiú szülinapját keveri a földöntúli sötét erők összes lehetséges kalandjával. A játék jóformán minden platformra megjelenik 2025-ben, így mindenkinek jut majd egy szelet torta.

 

Escape from Ever After

Mutatós 3D-s világ és cuki 2D-s karakterek vegyülnek a világ legrosszabb álláshirdetésében. Az Escape from Ever After egy imádnivaló side-scroller kalandjáték, amit július 19-től PC-n ingyenesen kipróbálhatunk majd.

Aethermancer

A Monster Sanctuary alkotói nem hagyták hátra a szörnyecskéiket, ezúttal azonban egy gyönyörű pixelgrafikával felvértezett, körökre osztott RPG-ben hívhatjuk őket segítségül. Roguelike rajongók előnyben!  A Aethermancer jelenleg zárt alfastádiumban áll, így a megjelenésére még várnunk kell egy keveset.

 

Echo Generation: Midnight Edition 

Kibővített, tovább polírozott kiadásban tér vissza a többszörösen díjnyertes Echo Generation! Ha bírod a Stranger Things stílusát, akkor ez a voxeles kaland is neked szól. A Midnight Edition megjelenésére július 10-én számíthatunk PC-n és Nintendo Switchen.

 

The Axis Unseen

Íjjal a kézben fedezhetjük fel a The Axis Unseen misztikus világát, az pedig szerencse, hogy kéznél van a fegyverünk, hiszen mitikus szörnyetegek, vérszomjas bestiák és más hatalmas, földöntúli lények járják a vidéket. A játék idén októberben érkezik PC-re.

 

Slime Heroes

A Guerrilla Collective következő exkluzívja egy cuki akció-kalandjáték, amelyben egy aprócska pacát irányítunk, adott esetben egy hasonszűrú jóbarátunkkal az oldalunkon. A mesebeli kinézet azonban ne tévesszen meg minket, a Slime Heroes főgonoszai ugyanis nem bánnak majd velünk kesztyűs kézzel! Ezt már a Steamen elérhető demóban is megtapasztalhatjátok.

Deadlink

PC-n már tavaly óta elérhető a Deadlink, július 30-án azonban Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re is ellátogat a roguelike-elemekkel felvértezett cyberpunk FPS. Ha a villódzó fények, a határtalan színorgia és a szélsebes akció nem okoznak gondot, akkor mindenképp nézzetek rá a játékra!

 

Elsie

Elsie, a harci android és harcostársai egy színes-szagos, pixelgrafikás, de ennek ellenére eléggé látványos roguelike akció-platformerben indulnak csatába. A játék PC-re, PlayStation 5-re és Nintendo Switchre készül.

Grifford Academy

Erika, Viva, Cap és Jinne szívhez szóló felnövéstörténete telis-tele lesz kalandokkal, hiszen a négy diák egy ismeretlen varázsvilágban találja magát. A játék demóját Steamen már megtaláljátok, de a teljes megjelenés sincs már túl messze.

 

Bloodless

Tomoe bosszútörténete a középkori Japánban a 80-as évek játékait idézi, hiszen a Bloodless jórészt teljesen monokróm színvilággal és régivágású pixelgrafikával dolgozik. A játék augusztus 29-én debutál PC-n, de a demót már június 10-én eléritek majd Steamen.

 

Toxic Crusaders

A Toxic Avenger ihlette a Toxic Crusaders animációs sorozatot, most pedig egy 2D-s beat 'em upban térnek vissza a mocskos mutáns harcosok. A játék minden releváns platformra megjelenik, így a négyfős bunyó senkinek nem jelenthet majd akadályt.

 

Devilated

A halál csak a kezdet ebben régivágású boomer shooterben. Démonok, szörnyetegek, durvabbnál durvább bossharcok és ultrabrutális erőszak vár minket a pokol legsötétebb bugyraiban, az 1.0-ás megjelenésre viszont októberig még várnunk kell.

Iron Meat

A holdat elárasztották a vérengző paraziták, mi pedig egy oldalnézetess shoot 'em upban számolunk majd le a tocsogó-fröcsögő bestiákkal. Az Iron Meat az idei év végén érkezik gyakorlatilag minden fontosabb platformra.

 

Beyond the Ice Palace II

Az indie fejlesztők körében örökzöld a roguelike metroidvaniák zsánere, a legújabb kihívó pedig ismét ezeket a húrokat pengeti. Folytatódik a Beyond the Ice Palace, a második rész pedig hamarosan minden jelenkori platformra megjelenik.

 

Renaine

Első ránézésre akár a Nintendo régi, többtízéves handheldjeiről is érkezhetett volna az aprócska sárga lovag kalandja. A Nintendo Switchre és PC-re készülő Renaine az alábbi kedvcsinálóval mutatkozott be:

 

Immortal Hunters

Oldalnézetes akciójátékokból nem volt hiány eddig sem, a 2D-s háttereket 3D-s karakterekkel vegyítő Immortal Hunters azonban már a markáns látványvilága révén is kitűnik a tömegből. A megjelenésről egyelőre nincsenek részletes infók, csak azt tudjuk, hogy a játék PC-re készül.

 

Pinball Spire

A világ első "pinballvaniája" a Castlevaniára hajazó játékok látványvilágát vegyíti... flipperrel? A "főhősünk" már maga is egy flippergolyó, aki sötét kastélyok falai közt keresi az útját, bármi is legyen a célja. A játék PC-re készül, dátumunk azonban egyelőre nincs.

 

Chain Staff

Nem sokat tudtunk meg a Chain Staff teaseréből, azt leszámítva, hogy egy oldalnézetes akciójátékot kapunk, amelyben egy csontból (?) faragott dárda lesz a leghalálosabb fegyverünk a rusnya óriásbogarak ellen.

 

StormEdge

A StormEdge alig pár másodpercet kapott a Guerrilla Collective színpadán, de már ebből láthattuk, hogy egy felsőnézetes akció-szerepjátékkal lesz dolgunk, amelyben a főszereplőnk egy fürge mágus.

 

Münch

Gyilkolj! Zabálj! Fejlődj és válj hatalmassá! Néha nem rossz érzés, ha a jófiúk helyett a szörnyeteg szerepét ölthetjük magunkra, az idén megjelenő Münch pedig nem finomkodik, ha pusztításról van szó.

 

Constance

Hatalmas ecsettel a kézben hódíthatjuk meg a Constance bámulatos világát, de a platformeres akció és a kőkemény bossfightok között néha pár kifestős feladványra is jut majd időnk. A meglehetősen csinosan festő játékra azonban még sokat kell várnunk, a megjelenésre csak 2025 év végén számíthatunk.

 

Somber Echoes

A műsor sokadik oldalnézetes metroidvaniája a Somber Echoes, de a Castlevania-klónokkal biztos, hogy nem fogjuk összetéveszteni. Igen, az alapok hasonlók, itt azonban a futurisztikus környezet és a szó szerint villámgyors mozgás új alapokat ad a játéknak.

 

Ez a hír a Summer Game Fest-közvetítésünk része. Ha lemaradtál valamiről, irány az aloldalunk, ahol egy helyen találod meg az összes bejelentést és látnivalót az eseményről!

2.
2.
Robilluma
Szuperek ezek az indie eventek, mint ahogy ezek a GK cikkek is.
A Neon Blood, SteamWorld: Heist 2, Somber Echoes, Beyond the Ice Palace 2 is nagyon tetszett. Mentek is fel a wishlistre.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...