Warhammer 40.000: Space Marine II - az űrgárdisták arzenálja

  • Írta: szlav
  • 2024. július 30.
  • Videó
Link másolása
Egyszerűen nem tudunk betelni a Warhammer 40.000: Space Marine II látnivalóival. A legújabb rövid kedvcsináló Titus halálosztó eszközeit mutatja be, de vethetünk egy pillantást a Tyranid hordákra is.

Az Ultramarine-ok még az űrgárdisták közt is legendásak, hiszen ők azok akik elsőként, kérdés nélkül, teljes elszántsággal vetik magukat bármilyen pokolba. Titus kapitányt ugyan zászlóssá fokozták le, ám amikor az ork veszedelem után a tiranidák is a Császár birodalmát fenyegetik, ő is újra megragadja a lánckardot, boltgunt, plazmavetőt, thunder hammert, vagy bármi más halálosztót, ami útjába esik. És természetesen a hátán lévő jetpack sem díszből van.

Hogy ne kelljen beérnetek ezzel a friss egypercessel, mellékelünk egy pár nappal ezelőtti másik rövid kedvcsinálót is, amelyben az ellenfeleink hömpölygő hordái kapják a rivaldafényt. A Saber Interactive nem viccel, ha tömegek megmozgatásáról van szó. Így szinte már céloznunk sem kell!

A Warhammer 40.000: Space Marine II szeptember 9-én érkezik PC-re, Xbox Series X/S-re és PlayStation 5-re.

1.
1.
Zisten
NEM A HÍR TÉMÁJÁHOZ...

Kicsit elszabadultak a reklámok az oldalon.
Ide a hír bekezdései közés 3 REKLÁMOT szúrt be az oldal.
És abba nincs benne a minden oldal tetején és oldalsó sávjában megjelenő hírdetések.
Értem én, hogy kell a pénz, de azzal, hogy az amúgy is rövid hírszöveget ezzel értelmetlenné szétdaraboljátok... ocsmány és rontja az olvasás hangulatát.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...