The Last of Us - megérkezett a sorozat második évadának előzetese

Link másolása
Kiemelkedően jól sikerült a The Last of Us sorozatos feldolgozása, így nem volt meglepő, hogy egyből berendelték a folytatást is. A trailer alapján a színvonal ezúttal sem lesz rossz, és mint tudjuk a történet sem hétköznapi.

A Pearl Jam taktusaira indul a The Last of Us adaptációjának második évados előzetese és ahogy a dalszöveg, úgy a két percnyi videó is ismerős lehet a rajongóknak. Természetesen Ellie és Joel áll a középpontban, de feltűnnek a játék második részének ismertebb szereplői, először láthatjuk Abby-t, Isaacet vagy épp Dinát. Szemügyre vehetjük a scars egyik tagját is, és természetesen a zombikkal is meggyűlik a baja a szereplőknek.

Nyilván a PlayStationnel rendelkezők számára nem lesznek különösebb spoilerek a történetben, bár a készítők valószínűleg változtatnak majd itt-ott a narratíván, sok ismerős helyzet visszaköszön a bemutatóban, ami a játékban is szinte ugyanúgy jelent meg.

Kíváncsian várjuk, hogy sikerül a második évad, és lesz-e hasonló visszhangja, mint a játéknak volt, megmeri-e húzni az HBO azt, amit a Naugthy Dog megtett. Esetleg felül tudják-e múlni az alapművet, "tanulván" annak fogadtatásából.

A Playstation 30 éves ünneplése részeként, a The Last of Us: Part I PS5-ös verziója bekerült a Plus szolgáltatásba (extra és prémium), tudatta a Sony a hivatalos blogján.

5.
5.
The Tarnished
#4: Sajnos van itt egy pár ilyen jómadár. Be vannak feszűlve mert anyuci nem a kedvencüket főzte. Korán reggel felkelnek palinkatol másnaposan ok nélkül beszólnak.
4.
4.
Daniel21
#3: Te neked sem kell a szomszédba menni, hogy kötekedj mi?
Volt egy gondolata és megosztotta. Vagy ez már baj '24-ben?
3.
3.
silkgoat
#1: kimoderált üzenet
2.
2.
Marcus88
#1: Lehet még ellenszer a 3 részben.
1.
1.
Shao Kahn
Nekem tetszik a sorozat. Viszont ami a második évadot illeti, elszomorít a történetben az, hogy
SPOILER
nincs remény ellenszert találni a zombi/gomba vírus ellen, mert Joel erről gondoskodott az első évad végén.
SPOILER VÉGE
Persze kíváncsi vagyok a folytatásra, de így, csak azt nézni benne miként hal ki minden emberi élet a Földön, háááát..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...