Csavarral érkezett a Smash Bros. atyjának utolsó YouTube videója

  • Írta: JesusHun
  • 3 órája
  • Érdekesség
Link másolása
Masahiro Sakurai még a hónap elején hozta nyilvánosságra döntését, miszerint nem készít több tartalmat népszerű oktatócsatornájára, az utolsó videó pedig meglepő hírekkel érkezett ma, videói nagy részét évekkel ezelőtt rögzítette.

A hónap elején már írtunk Masahiro Sakurai YouTube csatornájáról, az akkori hírek szerint a legendás videójáték rendező oktatósorozatának fináléját tervezgette, amit egy speciális epizóddal szeretett volna zárni, a bizonyos videó végül nem október 15-én került fel, és tartalmazott egy igazán érdekes fordulatot is.

Sakurai két fontosabb dologról rántotta le a leplet, videói nagyrészét nem folyamatosan rögzítette, azokat a csatorna indulása körül – tehát évekkel ezelőtt – vette fel, és nagyjából 1 hónap leforgása alatt dobta össze a forgatókönyveket. Örömteli hírként kiderült, ugyanebben az időszakban felkérést kapott egy videójáték ötlet elkészítésére, amit villámgyoran összerakott, és most úgy látszik lassan beérni látszik a projekt. Sajnos a dologról nem árulhat el többet, de amint teljesen biztos lesz minden, megtörténik majd a bejelentés.

Az is kiderült, hogy a videózást nem hagyja abba, és elárulta mennyibe kerülhetett nagyjából az eddigi 200+ elkészített videó. A szerkesztés, fordítás és a különböző licencek költségei körülbelül $600,000 dollárra rúgtak – amit egyáltalán nem bánt meg –, és ebbe nem volt benne a saját képzeletbeli "bére", ráadásul a csatornával nem keresett semmit, mindent az oktatás érdekében csináltak.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...