Hírarchívum - 2019. október

Nintendo Switch - Európában is 10 millió felett

A Nintendo európai részlegének jelentése szerint komoly mérföldkövet ért el Európában a Switch, hiszen az az alapmodellt és a nemrég megjelent Lite-ot is magába foglaló összeladásokat tekintve átlépte a tízmilliós álomhatárt.

Aranylemezen a Need for Speed: Heat

Az EA kommunikációs menedzsere, Ben Walke két rövid jelenet kíséretében a Twitteren jelentette be, hogy aranylemezre került a nyilvánosságot eddig kényesen kerülő új Need for Speed-játék, a Heat.

Chernobylite - alternatív valóságok

Jövő héten rajtol el a Chernobylite korai hozzáférésű változata. Ennek az apropójából befutott egy friss előzetes, ami bemutatja, mennyire tökéletesen sikerült lemásolni Csernobil valós helyszíneit.

Enchanted Portals - a túltolt Cuphead-koppintás

A hónap végén indul el a kétfős Xixo legújabb játékának, az Enchanted Portalsnak a Kickstarter-kampánya, de az első előzetes utáni felháborodást követően nem lennénk meglepve, ha kicsit még pofoznának a koncepción a készítők.

Utolsó előzetesen az Indivisible

Befutott a Lab Zero Games platfomer/RPG hibridjátéka, az Indivisible, amelyben festői látvány társaságában kell a rengeteg választható hős egyikével felszabadítanunk Loka világát a sötét uralma alól.

Kicsit előbb érkezik a Moons of Madness

Eredetileg a hónap utolsó napján jelent volna meg a Rock Pocket Games Marson játszódó lovecrafti horrorjátéka, a Moons of Madness, de egy friss trailer szerint végül pár nappal korábban jelenik meg a cím.

MediEvil - bemutatkozik az új kameranézet

Nemrég kipróbálható volt a felújított MediEvil egy rövid demója, ahol elég gyorsan világossá vált, hogy a játék kamerakezelése nincs mindig a helyzet magaslatán. A most bemutatott új perspektíva ezen szeretne segíteni.

Ezt kell tudni a John Wick Hexről

A hét elején mutatkozott be Mike Bithell legújabb játéka, a John Wick Hex, ami kapott egy tartalmas bemutatót, ahol maga az alkotó mesél a játék főbb tudnivalóiról, így például az idő és lőszermenedzsment fontosságáról.

Modern Warfare - nem azonnal foglal el 175 GB-ot

A héten több játék bejelentett rendszerkövetelménye is megrökönyödést keltett, hogy aztán a kiadók és stúdiók kicsit később finomítsák az eredetileg belebegtetett konfigurációkat. Így járt most a Modern Warfare is.

Új játékon dolgoznak a Hitman fejlesztői

Az IO Interactive és a Warner Bros. újra egymás markába csap, ezúttal azonban nem a 47-es ügynöké lesz a főszerep. Meglehet, hogy egy teljesen új IP-t kaphatnak a PC-s és konzolos játékosok.