Hírarchívum - 2019. október

Modern Warfare - befutott a launch trailer

Méghozzá nem mással, mint az Infinity Ward örök életű fenegyerekével, Captain Price-szal az élvonalban. Nagyon úgy fest, hogy idén végre tényleg megváltoznak a háború mocskos szabályai.

Újabb traileren a One Punch Man-játék

A Bandai Namco friss előzetessel mutatta meg ismét a One Punch Man: A Hero Nobody Knows játékmenetét. Rengeteg ismerős arc feltűnik a mangából és animéből, akik persze készséggel learatják helyettünk a babérokat.

Folytatást kap a Surviving Mars

Surviving the Aftermath néven kap folytatást a Haemimont Games és a Paradox kolóniaépítős játéka. A kiadó egy rövid teasert is bemutatott, ezzel készülve a PDXCON-on esedékes teljes leleplezésre.

Death Stranding - rajtunk áll az NPC-k sorsa

Sam Bridges sokkal több egy egyszerű postásnál, hiszen az ő vállaira nehezedik az amerikai társadalom sorsa. A grandiózus utazása során azonban olyan döntések is várnak majd ránk, amelyek közvetlen hatással lesznek az emberek jólétére.

Overwatch - saját regényt kap Orisa feltalálója

Fiatal felnőtteknek szóló regénnyel bővül az Overwatch kánonja. A főszerepben Efi Oladale, Orisa fiatal tervezője áll majd, aki saját kezébe veszi a terrortámadás alatt álló Numbani sorsát.

PlayStation 4 - közeleg a 7.00-s rendszerfrissítés

A héten befut a PlayStation következő, 7.00-s sorszámú rendszerfrissítése, amely kibővít néhány igen hasznos fícsört. Bővül a party chat létszáma és végre Androidon is teljes támogatást kap a Remote Play.

Novemberben folytatódik a Rick and Morty

Napra pontos dátumot és egy vadiúj előzetest kapott a Rick and Morty negyedik évada. Dan Harmon és Justin Roiland elvetemült animációs sorozata jövő hónapban folytatódik az Adult Swimen.

Brit toplista: a második helyre volt jó a Ghost Recon

Habár a Ghost Recon: Breakpoint viszonylag szép eladási számokkal büszkélkedhet, a játéknak csak a második helyet sikerült megcsípnie a brit toplistán. A FIFA 20 kirobbanthatatlan az első helyről.

Frissítve: Remek rajtot vett a Joker

Kiválóan sikerült a Joker első hétvégéje a mozikban, úgy tűnik, a nézők is kedvelik Todd Phillips nagyszerű filmjét. A számok alapján a Joker a nagyok ligájában focizik, pedig szűkös büdzséből készült.

A Rockstar megpróbálkozott a Bully 2 fejlesztésével

Sok-sok pletyka és találgatás után egy megbízhatónak tűnő forrás megerősítette, hogy a Rockstar annak idején tényleg belekezdett a Bully 2 fejlesztésébe, a projektből azonban nem lett semmi.