Hírarchívum - 2019. október

Félévnyi Spotify az Xbox Game Pass mellé

A Microsoft előfizetéses játékszolgáltatása eddig is csábító volt, de a redmondiak bedobnak még egy kis extrát. Az Xbox Game Pass előfizetői féléves Spotify Premiumot is kapnak. Itthon azonban trükköznünk kell érte egy kicsit.

Ghost Recon: Breakpoint - mikrotranzakciós matiné

Megjelent a Ghost Recon: Breakpoint, de nem volt teljesen őszinte a játékosok mosolya, amikor az első napokban szétnéztek a prémiumvalutás üzletben. A Ubisoft szerencsére gyorsan reagált a pay-to-wint kiáltók aggodalmaira.

Képek az új The Walking Dead-sorozatból

Gőzerővel készül a The Walking Dead második mellékága, amely a túlélők egy fiatalabb csoportjára koncentrál majd. Az AMC közzétette az első képeket az új sorozatból, mutatjuk is őket rögtön.

A Surviving Mars az Epic következő ingyenes játéka

Megérkezett az Epic Games Store heti ajándéka, az üzlet üzemeltetői pedig szokásukhoz híven már azt is elárulták, hogy milyen ingyenes játékra számíthatunk a jövő héten.

MediEvil - pajzs nélkül el se indulj!

Mostanában alacsonyan szállnak a PlayStation 4-exkluzívok kedvcsinálói, most például a MediEvil kapott egy új előzetest, amely egy videósorozat első része. Bemutatkoznak a játékmenet alapvetései!

A fiatal Neo és Morpheus is feltűnik a Mátrix 4-ben

A Variety Mátrix-ügyekben jól értesült újságírója szerint a fiatal Neo és Morpheus is feltűnik majd a Mátrix negyedik részében. Érdemes kiemelni, hogy úgy tűnik, a Warner nem CGI-jal fiatalítja majd meg a főszereplőit.

90 millió letöltésnél jár a Mario Kart Tour

A letöltések számát tekintve a Mario Kart Tour vette a legjobb rajtot a Nintendo mobiljátékai között, bevételek terén pedig bronzérmes lett a free-to-play autóverseny.

Távozik az ArenaNet társalapítója

Mike O’Brien úgy döntött, hogy 19 év után elhagyja az ArenaNet fedélzetét. A Kotaku értesülései szerint az úriember egy kisebb csapattal már a Guild Wars folytatásán dolgozhatott az elmúlt időkben.

Felújítják a The House of the Dead első két részét

Még szeptemberben röppentek fel a pletykák, hogy remake-elhetik a The House of the Dead első két részét. A felújítás mögött álló Forever Entertainment most megerősítette a dolgot, a részletekre azonban egyelőre várnunk kell.

Datálva a konzolos Return of the Obra Dinn

Napra pontos megjelenési dátumot kaptak a PC-n és Macen már elérhető Return of the Obra Dinn konzolos változatai. A misztikus titkokkal átszőtt, narratívaközpontú játék október közepétől érhető el az új platformokon.