Hírarchívum - 2019. október

Battlefield V - holnap jön az Operation Underground

Ismerős helyszínnel bővül ki holnap a Battlefield aktuális felvonása. Az Operation Underground által kínált új térképet ugyanis a Battlefield 3 Operation Metro helyszíne inspirálta, így bőven lesznek majd áthallások közöttük.

Apex Legends - elrajtolt a harmadik évad

Az elmúlt hónapok visszafogottsága után az Apex Legends harmadik évadának nyitányára nagyon rákészült az Electronic Arts, így a korábban már látott kedvcsinálók után érkezett még két videó.

The Last of Us: Remastered - Ellie átalakulása

Az októberi PlayStation Plus játékfelhozatalának ékköve a The Last of Us: Remastered, ami kapott egy nagyon rövid, de hatásos beharangozó kedvcsinálót. Ebben Ellie átalakulását követhetjük végig.

Utolsó előzetesen a Ghost Recon: Breakpoint

A héten befut a Ghost Recon: Breakpoint, amiben egy korábbi bajtársunkkal, a Jon Bernthal által megformált Cole D. Walkerrel és magánseregével, a Wolves csapatával kell majd szembenéznünk.

Elrajtolt a Call of Duty: Mobile

Fontos kihívót kap mobilon a PUBG és a Fortnite, a bétateszt lezárása után ugyanis tegnap óta elérhető a szintén ingyenes akciózást ígérő Call of Duty: Mobile. A sorozat mobilos mellékága egyszerre kínál klasszikus élményt és battle royale-t.

Nincs olimpia Mario és Sonic nélkül

A 2020-as olimpia nem csak a világ legjobb sportolói miatt lesz érdekes, hanem azért is, mert a házigazda Japán, ami a Nintendo és a Sega őshazája. Ezek után alap, hogy a Mario és Sonic-féle játékadaptáció sem marad el.

Birds of Prey - Harley Quinn bekeményít

Megkapta első teljes előzetesét a Harley Quinnre és csapatára fókuszáló Birds of Prey, amely az utóbbi évek egyik legjobb DC-s előzetese lett - Harley agymenése meglehetősen látványosnak ígérkezik.

Gyorstalpalót kapott a Trine 4

A Trine-széria az utóbbi évtized egyik leghangulatosabb platformerévé nőtte ki magát, így ha eddig kimaradt volna valakinek a franchise, most 10 perc alatt bepótolhatja a fontosabb játékmeneti fogásokat.

Mortal Kombat 11 - színre lép a T-800-as

A Terminátor-filmek Schwarzeneggerre hajazó ikonikus gyilkológépe megkapta a saját kis bemutatkozó trailerét, mely alapján az ellenfeleknek nem sok jót jósolunk, de mondhatnánk azt is: "Hasta la vista, baby!"

Havi 10 dollár alá csökkent a PlayStation Now ára

És a remek hír mellé a havidíjas előfizetés játékfelhozatala is brutális mértékben javulni fog; első körben érkezik a Grand Theft Auto V, az inFamous: Second Son, az Uncharted 4 és a God of War.