Hírarchívum - 2019. október

Apex Legends - csokit, vagy csalunk!

Éppen csak elrajtolt az Apex Legends harmadik szezonja, a Meltdown, jövő héten máris érkezik egy időleges esemény, a Fight or Fright, aminek keretein belül a halloween kapja majd a főszerepet.

Hónapokkal később jelenik meg a DOOM Eternal

Kicsit több mint egy hónap választott el minket attól, hogy alámerüljünk a pokol bugyrába, és rendet tegyünk. Erre most nem kerül sor, az id Software ugyanis eltolta a DOOM Eternal tervezett megjelenését.

Frissítve: Gépigényt kapott a Jedi: Fallen Order

Mintha kicsit megszaladt volna az Electronic Arts és a Respawn Entertainment keze, amikor a Star Wars Jedi: Fallen Order PC-változatának ajánlott rendszerkövetelményét fogalmazták meg.

Hivatalos: jövő karácsonykor jön a PlayStation 5

A Sony Interactive Entertainment vezetője, Jim Ryan a Wirednek elárulta, hogy 2020 végén, a karácsonyi szezonban küldik boltokba az új PlayStationt, aminek tényleg PlayStation 5 lesz majd a neve.

HWSW: Videokártyás tűzijátékot hozhat 2020

Régen látott izgalmakat és fejlődést hozhat 2020 közepén a videokártyák piaca. Az Nvidia mellett az AMD, illetve a piacra bő két évtized után visszatérő Intel is vadiúj termékeket mutathat be.

World of Warcraft - új népek a láthatáron

Megjelenési dátumot ugyan még nem kaptunk, ám végre több érdekességet is lerántottak a World of Warcraft: Battle for Azeroth 8.3-as verziószámú frissítéséről, mely a Visions of N’Zoth alcímet kapta.

17 percnyi festészet a Concrete Genie-vel

A PlayStation Underground legutóbbi adásában egy újabb játékmeneti felvételt kaptunk a holnapi napon rajtoló alkotásról, melyben Denska városkája csak ránk és a festményeinket életre keltő varázsecsetre vár.

Bill Murray-vel erősít a Zombieland 2

A trailerben pedig van minden, amit csak elvárhatnánk egy posztapokaliptikus vígjátéktól; rollerezés a begazosodott Fehér Házban, Monster Truckos zombizúzás és persze egyre erősebbé váló agyatlan agyevők.

MediEvil - ennyit fejlődött a grafika 21 év alatt

Látványos grafikai összehasonlító videót kapott a MediEvil remake-je a PlayStation Undergroundnak hála, mely során ugyanazokon a helyszíneken, ugyanazokkal az ellenfelekkel harcolva csodálhatjuk meg a játék fejlődését.

Átlépte a 14 millió eladást a Monster Hunter World

A 2018-as megjelenése óta számított összes eladás tekintetében hatalmas mérföldkövet hagyott hátra a Monster Hunter World, mellyel a Capcom történelmének legjobban fogyó játékává lépett elő.